Bloedstollende knock-out door gewelddadige linkse hoek (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bloedstollende knock-out door gewelddadige linkse hoek (video)

Bloedstollende knock-out door gewelddadige linkse hoek (video)

Oscar Valdez verplettert Miguel Berchelt met gewelddadige linkse hoek (video)

Gisteravond kroonde Oscar Valdez zich op een sensationele manier tot de nieuwe WBC-kampioen super-vedergewicht. De Mexicaan domineerde zijn landgenoot Miguel Berchelt, op weg naar een werkelijk spectaculaire maar ook beangstigende knock-out. De strijd om Mexico vond plaats in het MGM Grand in Las Vegas.

In ronde vier deed Valdez zijn rivaal Berchelt talloze keren wankelen, maar kon hem op de een of andere manier niet echt neer krijgen. Berchelt kreeg wel een telling voor zijn kiezen omdat hij wankel tegen de touwen zat en er een technische knockdown werd verwacht.

Naar het ziekenhuis

Toen favoriet Berchelt herstelde en zich schijnbaar terugvecht in de wedstrijd, ging Valdez er flink op los. Hij kreeg Berchelt weer neer in ronde negen na een snelle en brute combinatie. Berchelt in slechte staat en die worstelde om effectieve stoten uit te delen, werd aan het einde van ronde 10 voorgoed uitgeschakeld na een venijnige linkse hoek van Valdez.

Berchelt die enige tijd buiten westen was werd omringd door leden van het medische team van de Nevada State Athletic Commission. Om voor de hand liggende redenen werd hij onmiddellijk naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page