Oscar De La Hoya: Canelo vs Golovkin 3 gepland voor 2020 Nieuws
Nieuws

Oscar De La Hoya: Canelo vs Golovkin 3 gepland voor 2020

Oscar De La Hoya: Canelo vs Golovkin 3 gepland voor 2020
Oscar De La Hoya: Canelo vs Golovkin 3 gepland voor 2020

Saul "Canelo" Alvarez en Gennady Golovkin 3 is "absoluut" zeker voor volgend jaar, zegt bokspromotor Oscar De La Hoya.

Middengewicht rivalen Canelo en Golovkin zagen een derde gevecht tegen elkaar in het water vallen afgelopen zomer. Nu zal de 28-jarige Mexicaanse superster Alvarez twee divisies overslaan en WBO licht-zwaargewicht kampioen Sergey Kovalev, 36, uitdagen op 2 november.

Golovkin, 37, ondertussen ziet Sergiy Derevyanchenko op 5 oktober tegenover zich voor de vacante IBF middengewicht titel, nadat Canelo van deze werd ontdaan. De Le Hoya vertelde de LA Times dat het duo volgend jaar zal met elkaar zal worden geconfronteerd om hun trilogie te voltooien.

Het gevecht komt er

Hij zei: "Je zult Canelo en GGG volgend jaar absoluut zien vechten. Het kan zijn in mei of september, maar dat gevecht zal gebeuren. Maar Canelo's strijd tegen Kovalev is enorm. Ik denk dat het groter is dan een gevecht tegen GGG. Het is een megagevecht. Kovalev heeft een echt een kans om hem te verslaan en mensen weten dat."

Canelo had het geluk om weg te lopen met een gelijkspel toen hij Canelo voor het eerst uitdaagde voor de middengewichttitels van Golvkin in september 2017. Nadat de Mexicaan begin 2018 faalde voor een drugstest, die hij in verband bracht met 'besmet vlees', werd de rematch van mei opgeschoven naar september, maar ging niet door.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws