ORALE SEKS: Bokskampioen Tyson Fury likt zijn kaak sterk Nieuws
Nieuws

ORALE SEKS: Bokskampioen Tyson Fury likt zijn kaak sterk

ORALE SEKS: Bokskampioen Tyson Fury likt zijn kaak sterk
ORALE SEKS: Bokskampioen Tyson Fury likt zijn kaak sterk

Fury die zich voorbereidt op Deontay Wilder op 22 februari in Las Vegas, beweert klaar te zijn voor de mega knock-out kracht van zijn tegenstander.

Krant The Sun meldt dat de bokskampioen een nieuwe training methode in zijn arsenaal heeft welke hij omschrijft als "Pussy licking". Recentelijk beweerde de Gypsy King al dat hij meerdere keren per dag masturbeerde om zo zijn testosteron gehalte omhoog te pompen.

De 31-jarige Tyson zegt: "Ik heb vertrouwen in mijn kin, ik heb veel poesje likken gedaan om mijn kaak te versterken." Wilder heeft een indrukwekkend knock-outpercentage van 95 procent tijdens zijn ongeslagen carrière.

Benzine

Om de Amerikaan te verslaan, brengt Fury zijn trainingsmethoden tot het uiterste en doopt zelfs zijn handen in benzine om de huid te "harden".

"Voor dit gevecht steek ik vijf minuten per dag mijn handen in de laatste drie of vier weken van het trainingskamp om ze echt harder te maken." Zullen deze aparte trainingen Fury het voordeel geven, wat denkt u?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws