Opzouten! Vechtlegende Fedor wil bokswedstrijd met Roy Jones Jr
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Opzouten! Vechtlegende Fedor wil bokswedstrijd met Roy Jones Jr

Opzouten! Vechtlegende Fedor wil bokswedstrijd met Roy Jones Jr

Opzouten! Vechtlegende Fedor wil bokswedstrijd met Roy Jones Jr

Fedor Emelianenko zou graag tegen Roy Jones Jr. vechten in een bokswedstrijd, maar niet tegen ‘bloggers en zangers’, deze moeten opzouten volgens de Russische legende.

De legende Emelianenko zal naar verwachting later dit jaar terugkeren naar de Bellator-kooi. Maar de Ruswil zichzelf ook testen in de boksring. Emelianenko heeft geen plannen om ‘bloggers en zangers’ zoals YouTube-broers Jake en Logan Paul te boksen.

Opzouten met die bekende zangers

De voormalige PRIDE en Strikeforce zwaargewicht kampioen is geïnteresseerd in een bokswedstrijd met toekomstige Hall-of-Famer Roy Jones Jr. ,,Ik zou geïnteresseerd zijn”, vertelde Emelianenko aan BoxingScene toen hem werd gevraagd naar een mogelijk gevecht tegen Jones.

,,Maar niet met bloggers en zangers, niet met mensen van buiten de sportwereld. Roy Jones is een legende van het wereldboksen, dus het zou natuurlijk interessant zijn om het met hem te doen”, zei Fedor.

Jones, 52, vocht onlangs voor een gelijkspel tegen zwaargewicht legende Mike Tyson. Hoewel zijn beste jaren achter hem liggen, sloot hij een terugkeer naar de boksring in de toekomst niet uit. De Rus vocht voor het laatst bij Bellator 237, waar hij voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Rampage Jackson in de eerste ronde knock-out sloeg.

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page