Opzouten! Vechtlegende Fedor wil bokswedstrijd met Roy Jones Jr Boks Nieuws
Boks Nieuws

Opzouten! Vechtlegende Fedor wil bokswedstrijd met Roy Jones Jr

Opzouten! Vechtlegende Fedor wil bokswedstrijd met Roy Jones Jr

Fedor Emelianenko zou graag tegen Roy Jones Jr. vechten in een bokswedstrijd, maar niet tegen 'bloggers en zangers', deze moeten opzouten volgens de Russische legende.

De legende Emelianenko zal naar verwachting later dit jaar terugkeren naar de Bellator-kooi. Maar de Ruswil zichzelf ook testen in de boksring. Emelianenko heeft geen plannen om 'bloggers en zangers' zoals YouTube-broers Jake en Logan Paul te boksen.

Opzouten met die bekende zangers

De voormalige PRIDE en Strikeforce zwaargewicht kampioen is geïnteresseerd in een bokswedstrijd met toekomstige Hall-of-Famer Roy Jones Jr. ,,Ik zou geïnteresseerd zijn", vertelde Emelianenko aan BoxingScene toen hem werd gevraagd naar een mogelijk gevecht tegen Jones.

,,Maar niet met bloggers en zangers, niet met mensen van buiten de sportwereld. Roy Jones is een legende van het wereldboksen, dus het zou natuurlijk interessant zijn om het met hem te doen", zei Fedor.

Jones, 52, vocht onlangs voor een gelijkspel tegen zwaargewicht legende Mike Tyson. Hoewel zijn beste jaren achter hem liggen, sloot hij een terugkeer naar de boksring in de toekomst niet uit. De Rus vocht voor het laatst bij Bellator 237, waar hij voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Rampage Jackson in de eerste ronde knock-out sloeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws