OPZET: 'Mayweather hield Logan Paul overeind in omstreden wedstrijd' Nieuws
Nieuws

OPZET: 'Mayweather hield Logan Paul overeind in omstreden wedstrijd'

OPZET: 'Mayweather hield Logan Paul overeind in omstreden wedstrijd'

Floyd Mayweather zou zijn rivaal Logan Paul een handje geholpen hebben in hun omstreden bokswdstrifj van afgelopen nacht. Zo zou de bokslegende Paul op bepaalde momenten hebben gespaard in plaats van door te pakken en te mikken op de knock-out.

Het gevecht tussen een van de grootste boksers in de geschiedenis en de YouTube-ster eindigde op voorspelbare wijze in Miami, toen Floyd Mayweather acht ronden om Logan Paul danste zonder enige echte schade aan te richten.En dat is nu net waar de boks experts over vallen, Mayweather zou niet hebben doorgepakt.

Zo was een paar keer te zien dat Mayweather de kans had om Paul naar het canvast te hoeken, ook hield de bokslegende zijn rivaal overeind na een stevige stoot. Mayweather (44), stopte met professioneel boksen met een perfect record van 50 overwinningen van uit gevechten. Dus hoe merkwaardig is het dat hij dan niet kan winnen van een pas gestarte bokser.

Afgesproken werk

Mayweather versloeg mensen als Manny Pacquiao, Canelo Alvarez en Ricky Hatton in een Hall of Fame-bokscarrière, dus waarom Paul niet? In werkelijkheid had Mayweather waarschijnlijk het gevecht kunnen beëindigen als hij dat had gewild. De bokslegende kent zijn publiek en misschien met het oog op een lucratieve herkansing, laat hij ze waar voor hun geld hebben terwijl het gevecht de volle 8 ronden ging.

Paul kwam niet echt dichtbij een overwinning op Mayweather. In de eerste ronde gebruikte Paul zijn gewicht om Mayweather te manipuleren en ontketende hij een reeks stoten. Geen enkele brak door de verdediging van zijn tegenstander. Het gevecht eindigde dan ook in een gelijkspel, zoals hoogst waarschijnlijk van tevoren afgesproken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws