Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee

Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee

Tyson Fury is klaar met het thuiszitten. De bokskampioen is nu meer dan een jaar niet actief geweest in de ring en dat begint te irriteren. Minimaal twee keer vechten dit jaar is wat de kampioen wil.

De manier waarop Fury ophef maakt over zijn inactiviteit, lijkt erop te wijzen dat hij niet graag de ring wil delen met IBF / WBA / WBO-zwaargewicht kampioen Anthony Joshua.

,,Ik had moeten boksen omdat ik zo inactief ben geweest. Ik ben al meer dan een jaar weg, ” zei Fury tegen ESPN terwijl hij klaagde over zijn inactiviteit. Tegen de tijd dat ik weer vecht, kijkend naar misschien juni als dit Joshua-gevecht plaatsvindt, zal dat een jaar en zes maanden uit de ring zijn, wat geen ideale voorbereiding is voor een supergevecht.”

Opgefokt

De manier waarop Fury hamert op het onderwerp dat hij inactief is klinkt volgens insiders niet goed. In plaats van dat Fury er vrede mee heeft, jammert hij dag en nacht, klinkt hij bitteren opgefokt.

,,Ik zal twee keer vechten. Het kan me niet schelen wie het is. Als het Joshua niet is, willen we vechten in april of begin mei en het einde van het jaar. Als het Joshua is, dan is het juni en het einde van het jaar. Maar vechten zal ik”, zei Fury.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page