Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee

Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee

Tyson Fury is klaar met het thuiszitten. De bokskampioen is nu meer dan een jaar niet actief geweest in de ring en dat begint te irriteren. Minimaal twee keer vechten dit jaar is wat de kampioen wil.

De manier waarop Fury ophef maakt over zijn inactiviteit, lijkt erop te wijzen dat hij niet graag de ring wil delen met IBF / WBA / WBO-zwaargewicht kampioen Anthony Joshua.

,,Ik had moeten boksen omdat ik zo inactief ben geweest. Ik ben al meer dan een jaar weg, ” zei Fury tegen ESPN terwijl hij klaagde over zijn inactiviteit. Tegen de tijd dat ik weer vecht, kijkend naar misschien juni als dit Joshua-gevecht plaatsvindt, zal dat een jaar en zes maanden uit de ring zijn, wat geen ideale voorbereiding is voor een supergevecht.”

Opgefokt

De manier waarop Fury hamert op het onderwerp dat hij inactief is klinkt volgens insiders niet goed. In plaats van dat Fury er vrede mee heeft, jammert hij dag en nacht, klinkt hij bitteren opgefokt.

,,Ik zal twee keer vechten. Het kan me niet schelen wie het is. Als het Joshua niet is, willen we vechten in april of begin mei en het einde van het jaar. Als het Joshua is, dan is het juni en het einde van het jaar. Maar vechten zal ik”, zei Fury.

Bekijk ook

Sexy Pearl stapt in bloederig bare knuckle boksen en tekent multicontract

UFC en Invicta veteraan Pearl Gonzalez heeft getekent bij Bare Knuckle Fighting Championships (BKFC)

‘Doodsangst’: UFC-kampioen Usman lag met COVID-19 in het ziekenhuis

Kamaru Usman werd kort na zijn wedstrijd tegen Jorge Masvidal in juli vorig jaar met ...

WTF? ex-rugby speler slaat bokskampioen ‘KO’: Bokswereld in shock

Voormalig wereldkampioen boksen Browne stond slechts 115 seconden in de ring

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page