'Oorlog en moord!' Joshua wil wraak tegen Usyk Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Oorlog en moord!' Joshua wil wraak tegen Usyk

'Oorlog en moord!' Joshua wil wraak tegen Usyk

Op 25 september verloor Joshua van Usyk. De Brit zag zijn WBA, IBF, WBO, IBO titels aan zijn neus voorbij gaan. Het was zijn tweede professionele verlies na zijn verlies tegen Andy Ruiz in 2019. Joshua zou binnenkort de kans moeten krijgen om wraak te nemen. Volgens promotor Eddie Hearn wordt een tweede gevecht tegen Usyk in het voorjaar van 2022 verwacht.

Joshua zegt dat hij deze tweede wedstrijd met Usyk niet met dezelfde aanpak zal benaderen. ,,Ik ben klaar met fucking verliezen. Usyk kan in de herkansing naar de grond worden geslagen omdat het oorlog wordt. Het wordt gewoon een totale oorlog", zegt een geïrriteerde Joshua tegen IFL TV.

Het is oorlog

De Brit lijkt achtervolgd door zijn nederlaag tegen Usyk, welke enigszins verrassend, werd geleden voor zijn eigen publiek in Engeland. ,,Ik heb er gewoon zin in om erover te praten, het is die passie om te winnen. Ik heb maar één ding in gedachten. Het is oorlog, het is moord, het gaat erop uit en doet de man pijn en neemt zijn ziel zo veel dat hij het wil opgeven, "voegde Joshua eraan toe.

Joshua had heel goed gereageerd na zijn eerste verlies tegen Anthony Ruiz. Hij had wraak genomen op de Mexicaan door met eenparigheid van stemmen te winnen in hun herkansing. Of de Brit de nodige aanpassingen zal kunnen doen om Usyk te verslaan zal volgend jaar duidelijk worden. De Oekraïner gaf Joshua in twaalf ronden boksles en een flinke afstraffing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws