'Ook in NL!' Zware KO bij Bare knuckle event |(video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ook in NL!' Zware KO bij Bare knuckle event |(video)

'Ook in NL!' Zware KO bij Bare knuckle event |(video)

BKB hield afgelopen weekend haar UK Bare Knuckle Boxing 29 event in The O2 London. Daar viel voor de liefhebbers van het keiharde knokken weer veel harde actie te zien.

Bare Knuckle boksen en andersoortige sporten nemen toe in populariteit. Vooral in de landen om ons heen stijgt de aanwas van organisaties en vechters die mee willen doen. Ook een aantal Nederlandse knokkers staan regelmatig in de ring.

Tijdens de wedstrijd tussen Kelly vs Martinjak afgelopen weekend viel een keiharde KO. Kelly ging neer door een knalharde stoot van Martinjak die als twee druppels water op UFC vechter Volkan Oezdemir lijkt. Een klein opstootje in de zaal legde de actie kort stil, maar het event ging later door.

Er was meer te zien zlas de partijen tussen Murray en Lafferty. Kevin vd Pernica was ook een van de fan favorieten. In ons land vinden ook Bare knuckle wedstrijden plaats, wel in het grijze gebied. De Vechtsportautoriteit verklaarde enige tijd geleden dat de sport nooit bodem zou krijgen. Echter lijken de zogenaamde Hoodfights dit tegen te spreken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws