Onterecht verlies: Petitie bokser Delphine Persoon gestart Nieuws
Nieuws

Onterecht verlies: Petitie bokser Delphine Persoon gestart

Onterecht verlies: Petitie bokser Delphine Persoon gestart
Onterecht verlies: Petitie bokser Delphine Persoon gestart

Het verlies van de Belgische bokskampioen Delfine Persoon afgelopen zaterdag in New York zit onze zuiderburen flink dwars.

Delfino Persoon verloor in een discutabele bokswedstrijd van de Ierse Katie Taylor in Madison Square Garden. Het koste de Belgische haar wereldtitels, de beslissing van de jury was op zijn minst reëel te noemen.

Stoppen met boksen

De score kaarten gaven dan wel aan dat de Ierse Taylor gewonnen had, maar een goed oplettend oog zag toch duidelijk het overwicht van Persoon. De bokswereld stond op zijn kop en prof boksers dregden hun handschoenen aan de wilgen te hangen, door de uitslag.

ZIE OOK >> Delfine Persoon bestolen van winst in New York

Er is een petitie gestart om een rematch te organiseren tussen Persoon en Taylor en wel in het Sportpaleis te Antwerpen. De actie heeft al een groot aantal handtekeningen verzameld. Voor degene die Persoon een hart onder de riem willen steken en de petitie ondersteunen klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws