Oleksandr Usyk zal in 2020 Anthony Joshua onder ogen zien Nieuws
Nieuws

Oleksandr Usyk zal in 2020 Anthony Joshua onder ogen zien

Oleksandr Usyk zal in 2020 Anthony Joshua onder ogen zien
Oleksandr Usyk zal in 2020 Anthony Joshua onder ogen zien

Joshua, die de WBO-, IBF-, WBA- en IBO-wereldtitels bezit, werd door de World Boxing Organisation bevolen een verplichte verdediging tegen Usyk te doen.

Alexander Krassyuk, die Oleksandr Usyk co-promoot, zegt dat er dit jaar een gevecht met Anthony Joshua zal plaatsvinden. Maar wanneer en waar de wedstrijd plaatsvindt is nog steeds de grote vraag.

De IBF heeft echter ook een bevel uitgevaardigd waarin Joshua wordt verplicht een verplichte verdediging tegen Kubrat Pulev te doen. En de IBF heeft Joshua en Pulev tot 31 januari gegeven om een ​​akkoord te bereiken.

Parker of Chisora

Het lijkt erop dat de koploper zijn kans krijgt, maar Eddie Hearn, die Joshua promoot en ook Usyk co-promoot, probeert van de sanctionerende instanties opheldering te krijgen of Pulev de volgende verplichte in rij is.

Mocht de WBO voet bij stuk houden en de titel vrijkomt, dan wordt Usyk geconfronteerd met de hoogste, beschikbare kandidaat, in de rangschikking staan Dereck Chisora en Joseph Parker. De manager van Parker, David Higgins, heeft al verklaard dat zijn bokser meer dan bereid is om Usyk onder ogen te zien voor de vacante WBO-titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws