Oleksandr Usyk weigert stap opzij en wil wereldtitelgevecht
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Oleksandr Usyk weigert stap opzij en wil wereldtitelgevecht

Oleksandr Usyk weigert stap opzij en wil wereldtitelgevecht

Oleksandr Usyk weigert stap opzij en wil wereldtitelgevecht

Oleksandr Usyk zou wel eens roet in het eten kunnen gooien voor een Anthony vs Tyson Fury gevecht. Zijn promotor heeft onthuld dat Usyk dwars ligt.

De plannen voor een gevecht tussen Anthony Joshua en Tyson Fury kunnen worden beïnvloed. De laatste opmerkingen van de promotor van Oleksandr Usyk wijzen hierop.

Deze heeft onthuld dat de Oekraïner nog steeds geen toestemming heeft gegeven aan de twee regerende wereldkampioenen. Om met elkaar de ring in te gaan. Het lijkt waarschijnlijk dat hij het verplichte WBO-titelgevecht met Joshua zal afdwingen. Die Usyk vorig jaar verdiende met een overwinning op Derek Chisora.

Grote hindernis

Promotors Eddie Hearn (Joshua) en Bob Arum (Fury) hebben constant herhaald beiden dit jaar tegenover elkaar staan. Dat zou kunnen betekenen dat de meest logische beslissing van de huidige kampioen zal zijn, om de WBO-titel te laten vallen. Door dat te doen, kan Usyk voor die titel vechten tegen een andere uitdager.

Usyk ervan overtuigen om zijn verplichte uitdaging te laten liggen. Lijkt een van de vele hindernissen die het potentiële enorme gevecht tussen Joshua en Fury in de weg staan.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page