Oleksandr Usyk weigert stap opzij en wil wereldtitelgevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Oleksandr Usyk weigert stap opzij en wil wereldtitelgevecht

Oleksandr Usyk weigert stap opzij en wil wereldtitelgevecht

Oleksandr Usyk weigert stap opzij en wil wereldtitelgevecht

Oleksandr Usyk zou wel eens roet in het eten kunnen gooien voor een Anthony vs Tyson Fury gevecht. Zijn promotor heeft onthuld dat Usyk dwars ligt.

De plannen voor een gevecht tussen Anthony Joshua en Tyson Fury kunnen worden beïnvloed. De laatste opmerkingen van de promotor van Oleksandr Usyk wijzen hierop.

Deze heeft onthuld dat de Oekraïner nog steeds geen toestemming heeft gegeven aan de twee regerende wereldkampioenen. Om met elkaar de ring in te gaan. Het lijkt waarschijnlijk dat hij het verplichte WBO-titelgevecht met Joshua zal afdwingen. Die Usyk vorig jaar verdiende met een overwinning op Derek Chisora.

Grote hindernis

Promotors Eddie Hearn (Joshua) en Bob Arum (Fury) hebben constant herhaald beiden dit jaar tegenover elkaar staan. Dat zou kunnen betekenen dat de meest logische beslissing van de huidige kampioen zal zijn, om de WBO-titel te laten vallen. Door dat te doen, kan Usyk voor die titel vechten tegen een andere uitdager.

Usyk ervan overtuigen om zijn verplichte uitdaging te laten liggen. Lijkt een van de vele hindernissen die het potentiële enorme gevecht tussen Joshua en Fury in de weg staan.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page