Oleksandr Usyk vs Derek Chisora in de O2 Arena Londen Nieuws
Nieuws

Oleksandr Usyk vs Derek Chisora in de O2 Arena Londen

Oleksandr Usyk vs Derek Chisora in de O2 Arena Londen
Oleksandr Usyk vs Derek Chisora in de O2 Arena Londen

De bokswedstrijd tussen Oleksandr Usyk en Derek Chisora ​​is bevestigd en zal op 23 mei plaatsvinden in de O2 Arena, Londen.

Derek Chisora ​​neemt het op tegen Oleksandr Usyk in een enorm zwaargewicht gevecht, bokspromotor Eddie Hearn heeft bevestigd dat Derek Chisora ​​op 23 mei het opneemt tegen Oleksandr Usyk in de O2 Arena in Londen.

Uitstel

Het gevecht was bedoeld om deze maand plaats te vinden, maar moest worden uitgesteld vanwege een blessure bij Usyk. Chisora ​​behaalde een schitterende reeks overwinningen op Senad Gashi, Artur Szpilka en David Price.

Usyk is ongeslagen in zijn carrière en werd in 2018 onbetwiste kampioen cruiserweight voordat hij Tony Bellew knock-out sloeg en opschoof naar zwaargewicht.

Echte zwaargewichten

"Boksen in Manchester in 2018 was een geweldige ervaring, nu mag ik het in Londen doen in de beroemde O2 Arena en ik kan niet wachten om opnieuw voor de Britse fans te vechten", zei Usyk.

'OORLOG komt eraan', zei Chisora. 'Usyk mag dan de onbetwiste wereldkampioen cruisergewicht zijn, maar op 23 mei zal hij ontdekken hoe het voelt om geraakt te worden door een echte zwaargewicht. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws