Oleksandr Usyk vs Derek Chisora in de O2 Arena Londen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Oleksandr Usyk vs Derek Chisora in de O2 Arena Londen

Oleksandr Usyk vs Derek Chisora in de O2 Arena Londen

Oleksandr Usyk vs Derek Chisora in de O2 Arena Londen

De bokswedstrijd tussen Oleksandr Usyk en Derek Chisora ​​is bevestigd en zal op 23 mei plaatsvinden in de O2 Arena, Londen.

Derek Chisora ​​neemt het op tegen Oleksandr Usyk in een enorm zwaargewicht gevecht, bokspromotor Eddie Hearn heeft bevestigd dat Derek Chisora ​​op 23 mei het opneemt tegen Oleksandr Usyk in de O2 Arena in Londen.

Uitstel

Het gevecht was bedoeld om deze maand plaats te vinden, maar moest worden uitgesteld vanwege een blessure bij Usyk. Chisora ​​behaalde een schitterende reeks overwinningen op Senad Gashi, Artur Szpilka en David Price.

Usyk is ongeslagen in zijn carrière en werd in 2018 onbetwiste kampioen cruiserweight voordat hij Tony Bellew knock-out sloeg en opschoof naar zwaargewicht.

Echte zwaargewichten

“Boksen in Manchester in 2018 was een geweldige ervaring, nu mag ik het in Londen doen in de beroemde O2 Arena en ik kan niet wachten om opnieuw voor de Britse fans te vechten”, zei Usyk.

‘OORLOG komt eraan’, zei Chisora. ‘Usyk mag dan de onbetwiste wereldkampioen cruisergewicht zijn, maar op 23 mei zal hij ontdekken hoe het voelt om geraakt te worden door een echte zwaargewicht. “

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page