Officieel: Anthony Joshua tegen Jarrell Miller bevestigd Nieuws
Nieuws

Officieel: Anthony Joshua tegen Jarrell Miller bevestigd

Officieel: Anthony Joshua tegen Jarrell Miller bevestigd
Officieel: Anthony Joshua tegen Jarrell Miller bevestigd

We hebben een gevecht zegt boks promotor Eddie Hearn vandaag op twitter, hij maakte officieel bekend dat Anthony Joshua tegen Jarrell Miller zal aantreden op 1 juni om zijn WBA,WBO,IBF and IBO World heavyweight titels te verdedigen.

Anthony Joshua zal zijn debuut maken in de Verenigde Staten in een verdediging van zijn drie wereldtitel titels tegen Jarrell "Big Baby" Miller. De wedstrijd vindt plaats in Madison Square Garden, een historische plaats in New York.

Het debuut van Joshua in de Verenigde Staten wordt vertoond op DAZN, de digitale streamingdienst die vijf maanden geleden werd gelanceerd en die ook de Mexicaanse middleweight-ster Saul "Canelo" Alvarez heeft ondertekend voor een deal van $ 365 miljoen met 11 gevechten.

Wembley

Joshua, die de WBO, WBA en IBF zwaargewicht titels heeft, werd verwacht om de titels te verdedigen tegen de Brit Dillian Whyte in Wembley Stadium op 13 april.

LEES MEER: Whyte moet verplicht tegen uitdager boksen

Maar, zoals geopenbaard door The Daily Telegraph vorige week, konden de twee partijen het niet eens worden over de financiën en condities voor het testen op doping.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws