Oeps! Knock-out nekt zoon bokslegende Holyfield (24) video Boks Nieuws
Boks Nieuws

Oeps! Knock-out nekt zoon bokslegende Holyfield (24) video

Oeps! Knock-out nekt zoon bokslegende Holyfield (24) video

Evan Holyfield, zoon van bokslegende Evander, leed afgelopen nacht een bruut knock-out verlies. De tot nu toe ongeslagen Holyfield stond in de ring afgelopen nacht tijdens TrillerVerz 5 in het Kia Forum in Inglewood, Californië.

Hij was zo goed onderweg de Holyfield junior in zijn bokscarrière, tot nu toe ongeslagen en tredend in de voetsporen van zijn legendarische vader. Toch liep Holyfield tegen het eerste verlies van zijn professionele bokscarrière aan.

Eerste verlies

Toen Holyfield in de tweede ronde met zijn gezicht naar beneden op de mat werd achtergelaten door een rechterstoot van Jurmain McDonald, was het einde oefening. Holyfield kon niet genoeg herstellen om verder te boksen waardoor de scheidsrechter de wedstrijd afblies.

Holyfield, een 24-jarige licht middengewicht, leek te protesteren tegen de beslissing van de scheidsrechter. Voorafgaand aan dit verlies versloeg Holyfield zijn eerste negen tegenstanders, waarvan zes via KO/TKO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws