Noodlottig ongeval: Rouw om dood 13-jarig bokstalent Nieuws
Nieuws

Noodlottig ongeval: Rouw om dood 13-jarig bokstalent

Noodlottig ongeval: Rouw om dood 13-jarig bokstalent
Noodlottig ongeval: Rouw om dood 13-jarig bokstalent

De 13-jarige zeer getalenteerde amateur-bokser Eoin Hamill, overleed vrijdag 4 januari na een botsing tussen de fiets waarop hij reed en een auto in het westen van Belfast.

In een verklaring op sociale media zei Gleann Amateur Boxing Club, waar Eoin lid van was, dat hij een "getalenteerde bokser" en een gemotiveerde sporter was met een grote toekomst in de sport. "Hij was geliefd bij ons allemaal buiten de ring. Hij werd bewonderd voor zijn vaardigheden in de ring. "

"In plaats van hem het allerbeste te wensen voor zijn volgende gevecht of tegen hem te schreeuwen om hem de handen op te houden of hem aan te moedigen voor een overwinning, zullen we een heel triest en oprecht gebroken hart afscheid nemen van een van onze eigen vrienden," voegde de post toe.

Groot talent

Een man is op borgtocht vrijgelaten nadat hij eerder was gearresteerd in verband met het ongeluk waardoor Eoin de dood vond. Honderden mensen woonden zondagavond een wake bij ter nagedachtenis van de gestorven tiener in aanwezigheid van zijn familie.

Sinn Féin-raadslid Micheal Donnelly zei dat Eoin 'goed aangeschreven' stond in de gemeenschap en bekend stond om zijn bokstalent, maar ook omdat hij zijn graafschap in competitie vertegenwoordigde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws