Noodlottig ongeval: Rouw om dood 13-jarig bokstalent – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Noodlottig ongeval: Rouw om dood 13-jarig bokstalent

Noodlottig ongeval: Rouw om dood 13-jarig bokstalent

Noodlottig ongeval: Rouw om dood 13-jarig bokstalent

De 13-jarige zeer getalenteerde amateur-bokser Eoin Hamill, overleed vrijdag 4 januari na een botsing tussen de fiets waarop hij reed en een auto in het westen van Belfast.

In een verklaring op sociale media zei Gleann Amateur Boxing Club, waar Eoin lid van was, dat hij een “getalenteerde bokser” en een gemotiveerde sporter was met een grote toekomst in de sport. “Hij was geliefd bij ons allemaal buiten de ring. Hij werd bewonderd voor zijn vaardigheden in de ring. “

“In plaats van hem het allerbeste te wensen voor zijn volgende gevecht of tegen hem te schreeuwen om hem de handen op te houden of hem aan te moedigen voor een overwinning, zullen we een heel triest en oprecht gebroken hart afscheid nemen van een van onze eigen vrienden,” voegde de post toe.

Groot talent

Een man is op borgtocht vrijgelaten nadat hij eerder was gearresteerd in verband met het ongeluk waardoor Eoin de dood vond. Honderden mensen woonden zondagavond een wake bij ter nagedachtenis van de gestorven tiener in aanwezigheid van zijn familie.

Sinn Féin-raadslid Micheal Donnelly zei dat Eoin ‘goed aangeschreven’ stond in de gemeenschap en bekend stond om zijn bokstalent, maar ook omdat hij zijn graafschap in competitie vertegenwoordigde.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page