Home / Nieuws / Boks Nieuws / NK Boksen: Topgevecht verwacht tussen Kasparian en Mullenberg

NK Boksen: Topgevecht verwacht tussen Kasparian en Mullenberg

Eindhoven Box Cup

Bij de Nederlandse bokskampioenschappen van dit weekeinde in het Rotterdamse Wingshotel wil de Rotterdammer Artjom Kasparian een titanengevecht leveren tegen Peter Mullenberg in de finale tot 81 kg.

Vrijdag om 19:00 uur al begint het NK met de kwartfinales en er staat veel op het spel. Alle leden van de nationale selectie, die een fulltime programma volgen op Papendal onder leiding van bondscoach Hennie van Bemmel, moeten hun status zien waar te maken.

Nouchka Fontijn moet weer de vorm van de zilveren Olympische medaille in Rio zien te benaderen. Het grote talent Enrico Lacruz kan zich geen misstap veroorloven. Roy Koving stapt opnieuw ambitieus na een onderbreking van enkele maanden de ring in.

Veel bokstalent

Europees jeugdkampioene Chelsey Heijnen en Max van der Pas moet zien af te rekenen met zeer zware concurrentie in zijn klasse tot 75 kilo, gesteld worden dat het NK spannender dan ooit wordt.

Vooral de veelbelovende boksers die staan te trappelen om opvallend te presteren, zoals Stanley Koemans, Kilat Hallie, Donovan Vroom, Sammy Wagensveld, Delano James, Cas van Peer, Haye en Ferenc Soepboer. Zullen zich zelf waar willen maken.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page