NK Boksen dit jaar met een internationaal tintje Nieuws
Nieuws

NK Boksen dit jaar met een internationaal tintje

NK Boksen dit jaar met een internationaal tintje
NK Boksen dit jaar met een internationaal tintje

Van 18 /m 20 januari start het NK boksen wat gehouden wordt in het World hotel Wings bij Zestienhoven.

In een aantal geplande wedstrijden zal gestreden worden om de felbegeerde kampioenen gordels. Wie zal de beste van Nederland in zijn of haar klasse worden? Het NK heeft dit jaar internationale allure en zelfs Olympisch perspectief voor enkele boksers.

Dit jaar is er een extra aan het NK, dit komt door de combinatie met het uitreiken van de EUBC-awards, een gunst van president Franco Falcinelli. Zo komen er uit verschillende Europese landen kandidaten die on der de aandacht worden gebracht van het aanwezige publiek.

Het EUBC-awards event is te volgen via een live-stream op internet. Er worden 600 toeschouwers verwacht, en volgens de boksbond loopt de kaart verkoop volgens schema. Wie er bij wil zijn moet haast maken, vooral de verkoop voor de finale op zondag gaat hard.

Voorzitter van de boksbond Boris van der Vorst zegt trots zijn dat de Nederlandse boksbond als gastheer mag optreden voor dit speciale event.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws