NK Boksen 2020 zaterdag van start Nieuws
Nieuws

NK Boksen 2020 zaterdag van start

NK Boksen 2020 zaterdag van start
NK Boksen 2020 zaterdag van start

De beste boksers van ons land nemen het dit weekend tegen elkaar op.

Tot de deelnemers behoren dit jaar onder meer de leden van de nationale selectie, waaronder bronzen medaillewinnaar tijdens de European Games Minsk 2019: Enrico Lacruz. Daarnaast zullen ook Artjom Kasparian, Max van der Pas en de professionals Serginio Kanters en Bryan Nisia van de partij zijn.

In verband met de Olympische Spelen in Tokyo, 24 juli tot en met 9 augustus 2020, wordt het NK Boksen 2020 beschouwd als één van de meetmomenten om te bepalen wie namens TeamNL worden afgevaardigd naar de kwalificatie-toernooien voor de Olympische Spelen.

Finale plekken

Voor zaterdag staan er al een aantal zeer interessante (halve) finales op het programma: Zo staan Gradus Kraus en Max van der Pas zaterdag tegenover elkaar in de ring tijdens de halve finale. In de -75 kg klasse strijden deze ´coming man´ en ´steady man´ om een plekje in de finale.

Ook Delano James en Bryan Nisia staan zaterdag tegenover elkaar in de halve finale -69 kg. Olympisch bokser tegenover profbokser… ¨Ik mag Bryan, hij is een goede bokser, maar ik ga hem laten zien dat Olympisch boksen een ander spelletje is…¨ aldus Delano.

Motivatie alom

Verder is daar nog profbokser Mustafaa Akraa die super gemotiveerd is om het publiek op de banken te krijgen tijdens zijn finale tegen SelimaijBierjon uit Albanië in de klasse -60 kg. Ook ArtjomKasparian komt dit weekend in actie: ¨Some were born to be lucky, some were born to be fighters.¨ luidt zijn motto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws