NK Boksen 2020 dit weekend te volgen via NOS Sport Nieuws
Nieuws

NK Boksen 2020 dit weekend te volgen via NOS Sport

NK Boksen 2020 dit weekend te volgen via NOS Sport
NK Boksen 2020 dit weekend te volgen via NOS Sport

Dit weekend vindt het NK Boksen 2020 plaats in het World Trade Center Rotterdam.

Het NK Boksen belooft een waar spektakel te worden. Het is een evenement waar niet alleen alle boksfans aandacht aan schenken, ook zijn de verslaggevers van NOS Sport aanwezig. Zij doen verslag van de finaledag op zondag 2 februari.

Olympische Spelen in Tokyo

Deze keer is er een extra tintje aan het NK boksen het is een van de meetmomenten voor de Boksbond om te bepalen wie er in de verschillende gewichtsklassen worden uitgezonden naar het in maart 2020 in Londen te houden Europese Kwalificatie-toernooi voor de later dit jaar te houden Olympische Spelen in Tokyo.

Tot de deelnemers behoren dit jaar onder meer de leden van de nationale selectie, waaronder bronzen medaillewinnaar tijdens de European Games Minsk’2019 Enrico Lacruz, Artjom Kasparian, Max van der Pas, Delano James, Rick de Nooijer, Zakaria El-Haj en Gradus Kraus. Daarnaast doen deze editie enkele professionals mee waaronder Serginio Kanters en Gino Pedro Da Fonseca.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws