? | Nieuwe video opgedoken van topbokser die ex-vriendin mept Nieuws
Nieuws

? | Nieuwe video opgedoken van topbokser die ex-vriendin mept

? | Nieuwe video opgedoken van topbokser die ex-vriendin mept

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van topbokser Gervonta Davis die naar verluidt zijn ex-vriendin in het openbaar aanviel tijdens een basketbalwedstrijd begin februari.

De nieuwe beelden, die zijn vastgelegd met beveiligingscamera's werden door TMZ Sports naar buiten gebracht. De video bevestigt het verhaal dat Davis zijn ex-vriendin niet alleen agressief de zaal uit sleepte.

ZIE HIER DE ANDERE VIDEO VAN GERVONTA DAVIS

In de video is ook te zien dat de boks superster in de bokshouding gericht inslaat op de vrouw. Het leverde Davis een aantal dagen in de cel op, ook mag de bokser voorlopig de ring niet in in afwachting van verdere juridische procedures.

Flink letsel

In tegenstelling tot de beschikbare beelden, heeft de bokser ontkend dat hij de vrouw, de moeder van zijn kind, heeft geslagen. De politie zegt dat de vrouw tijdens het incident letsel heeft opgelopen aan haar lip en kaak.

"Ik heb haar nooit een keer geslagen', beweerde Davis. "Ja, ik was agressief en zei dat ze mee moest komen. Zij is de moeder van mijn kind. Ik zou haar nooit pijn doen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws