Nieuwe datum voor boks titelgevecht na ernstig geweldsincident Nieuws
Nieuws

Nieuwe datum voor boks titelgevecht na ernstig geweldsincident

Nieuwe datum voor boks titelgevecht na ernstig geweldsincident
Nieuwe datum voor boks titelgevecht na ernstig geweldsincident

Er is eindelijk een datum gepland voor het wereldtitel gevecht tussen Claressa Shields en Ivana Habazin.

De langverwachte botsing tussen de onbetwiste vrouwelijke middengewicht kampioen Claressa Shields en voormalig kampioen Ivana Habazin is verplaatst naar vrijdag 10 januari in het Ocean Casino Resort in Atlantic City, N.J., met live-uitzending op SHOWTIME.

Shields en Habazin zullen vechten voor de vacante 154-pond wereldtitels van de WBC en WBO, terwijl Shields geschiedenis probeert te schrijven, door wereldkampioen te worden in drie divisies.

Bejaarde coach

Shields en Habazin waren gepland om te vechten op 5 oktober in Flint, Mich. De wedstrijd werd opgeschort na een ruzie bij de officiële weging die resulteerde in de zware mishandeling van de coach van Habazin, James Ali Bashir.

Later werd een familielid van Shields opgepakt die bekende de bejaarde coach van Habazin te hebben aangevallen. In een Instagram verklaarde Shields later dat de coach obscene taal richting haar zus uitte, wat leidde tot de chaotische scène in de lobby van het Dort Event Center.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws