NIET LANGER VERANTWOORD: Dikke streep door OKT boksen Londen Nieuws
Nieuws

NIET LANGER VERANTWOORD: Dikke streep door OKT boksen Londen

NIET LANGER VERANTWOORD: Dikke streep door OKT boksen Londen
NIET LANGER VERANTWOORD: Dikke streep door OKT boksen Londen

Een zware tegenvaller voor het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) boksen in Londen.

Vanaf dinsdag wordt het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) boksen in Londen alsnog uitgesteld. Zaterdag startte het event en zijn er al een aantal bokswedstrijden geweest, maar er is besloten de komende wedstrijden te schrappen.

Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) zegt in een verklaring, "wij nemen dit besluit door de steeds veranderende situatie in de wereld." De wedstrijden van maandagavond gaan nog wel door, maar de rest is afgelast, deze vinden zonder publiek plaats terwijl dit in het weekend nog anders was.

Alles loopt in de soep

Overigens wordt niet alleen het Europese kwalificatietoernooi uitgesteld; ook het wereldwijde OKT zal voorlopig niet worden gehouden. Dat toernooi zou in mei in Parijs plaatsvinden. Het IOC meld dat ook het wereldwijde OKT toernooi wat in mei in Parijs gehouden zou worden niet doorgaat, mits de situatie verbetert.

De opschorting is extra zuur voor Enrico Lacruz (-63 kilogram) deze had nog winst nodig om zich voor de Olympische Spelen te plaatsen. Lacruz zou dinsdag in actie komen tegen de Albaniër Rexhildo Seneli. Maandaagavond is nog wel Delano James (-69 kg) aan de beurt tegen de Oostenrijker Marcel Rumpler.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws