NIET DOOD! Fury vs Joshua wellicht toch mogelijk
Home / Nieuws / Boks Nieuws / NIET DOOD! Fury vs Joshua wellicht toch mogelijk

NIET DOOD! Fury vs Joshua wellicht toch mogelijk

NIET DOOD! Fury vs Joshua wellicht toch mogelijk

Frank Warren biedt hoop voor een Tyson Fury tegen Anthony Joshua zwaargewicht confrontatie ondanks de overwinning van Oleksandr Usyk. Recentelijk verloor Joshua zijn titels aan Usyk, waarmee een gevecht tegen Fury voorbij leek, maar de hoop op een gevecht blijkt niet dood.

Een Britse zwaargewicht confrontatie tussen Fury en Joshua kan in de toekomst nog steeds plaatsvinden, vertelde bokspromotor Frank Warren aan talkSPORT. Het gevecht wat eigenlijk afgelopen zomer plaats zou vinden viel in het water toen Deontay Wilder zijn recht opeiste voor een herkansing.

Dit weekend ging Wilder ten onder tegen Fury, en Joshua verloor vorige maand tegen Usyk verloor waardoor alle plannen voor de strijd tussen de Britten die alle fans wilden ondermijnen werden. Joshua heeft zijn herkansing-clausule met Usyk geactiveerd in een poging om zijn zwaargewicht titels voor de tweede keer terug te winnen.

Wie stapt opzij?

,,Usyk heeft een herkansing-clausule met AJ, dat is geen geheim”, zegt Warren. Als Joshua een stap opzij wil doen, weet ik zeker dat we het gevecht met Fury kunnen organiseren. Maar zal Joshua hij een stap opzij doen? Ik betwijfel het! Misschien doet hij dat wel, ik weet het niet. Vanuit ons perspectief zouden we dat gevecht graag aangaan, maar als we dat niet kunnen en Fury wil blijven boksen, zal hij zijn titel moeten verdedigen. “

Wat hij ook kiest om te doen, Fury is degene die in de ring komt, de keuze is aan hem.” Samenvattend kan een gevecht tussen Fury en Joshua dus plaatsvinden als beide boksers bereidt zijn een offer te doen. Een ding is zeker als het gebeurt is het de grootste in de geschiedenis van het Britse boksen.

Bekijk ook

Denise Kielholtz in actie tijdens Bellator London

Denise Kielholtz heeft haar eerste boeking voor 2022 te pakken

‘Schotwond!’ MMA-vechter (22) dood aangetroffen in appartement

De getalenteerde MMA-vechter werd zondagavond dood aangetroffen

Jake Paul stopt geld in de UFC! ‘Meesterlijke zet’

Jake Paul lijkt een meesterlijke zet te hebben gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page