Niet alles mag in gevecht tussen Mike Tyson en Roy Jones Boks Nieuws
Boks Nieuws

Niet alles mag in gevecht tussen Mike Tyson en Roy Jones

Niet alles mag in gevecht tussen Mike Tyson en Roy Jones
Niet alles mag in gevecht tussen Mike Tyson en Roy Jones

Het gevecht tussen Bokslegendes Mike Tyson en Roy Jones is gebonden aan restricties. Zo mogen de twee rivalen elkaar niet knock-out slaan.

Tyson en Jones hebben ingestemd met een oefenwedstrijd van acht ronden, maar ondanks dat ze zwaargewichten zijn, mogen ze elkaar niet knock-out slaan. Mike Tyson stond bekend als de slechtste man ter wereld, tijdens zijn schrikbewind als zwaargewicht wereldkampioen.

Hij won 44 van zijn gevechten door vaak brute knock-outs.Roy Jones Jr was ook een geduchte bokser. Hij heeft 47 knock-out winsten in een carrière die pas twee jaar geleden eindigde.

Niet alles mag

Maar wanneer de twee ringlegendes elkaar ontmoeten op 12 september in Los Angeles, mogen ze niet al hun wapens inzetten. Tyson en Jones zullen in acht ronden botsen. In wat niet meer zal zijn dan een demo van hun vergane vaardigheden.

En de scheidsrechter heeft het recht om in te grijpen en de wedstrijd te stoppen. Als een van beide mannen op zoek gaat naar een knock-out. Het paar draagt ​​geen hoofdbeschermers en trekt handschoenen van 12 oz aan in plaats van de 10 oz die door professionals worden gebruikt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws