Nieky Holzken daagt Jake Paul uit! 'Ik sla je 'KO' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Nieky Holzken daagt Jake Paul uit! 'Ik sla je 'KO'

Nieky Holzken daagt Jake Paul uit! 'Ik sla je 'KO'

Nieky Holzken ziet een bokswedstrijd tegen YouTube-ster Jake Paul wel zitten. Holzken een van de beste kickboksers ter wereld weet ook hoe het is om de de boksring op hoog niveau te presteren.

Paul vocht afgelopen weekend tegen voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley en won deze wedstrijd op nipte beslissing. Eerder sloeg de YouTube-ster voormalig ONE en UFC vechter 'Funky' Ben Askren bruut knock-out.

Hij gaat het niet redden

Vechtlegende Bas Rutten ziet een gevecht tussen Holzken en Paul wel zitten: ,,Ja, dat gaat 100% niet gebeuren broer, je bent op een heel ander niveau, hij weet het", schrijft Rutten. Als hij (Jake Paul. red), de strijd aangaat, heeft hij ballen, maar het zal het einde van zijn carrière zijn. Je slaat hem zo door de ring, vooral jij, haha, dat heb je al bewezen! Gods zegen. "

Of Paul de uitdaging aanneemt valt te bezien. Holzken is een van de meest geduchte knokkers in de ring. En net al Rutten voorspelt zal het hoogstwaarschijnlijk zijn dat Paul een strijd met Holzken niet overleeft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws