Nieky Holzken daagt Jake Paul uit! 'Ik sla je 'KO' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Nieky Holzken daagt Jake Paul uit! ‘Ik sla je ‘KO’

Nieky Holzken daagt Jake Paul uit! ‘Ik sla je ‘KO’

Nieky Holzken daagt Jake Paul uit! 'Ik sla je 'KO'

Nieky Holzken ziet een bokswedstrijd tegen YouTube-ster Jake Paul wel zitten. Holzken een van de beste kickboksers ter wereld weet ook hoe het is om de de boksring op hoog niveau te presteren.

Dat Holzken de Amerikaanse ster Paul uitdaagt is de eerste oproep zover bekend vanuit het Europese vasteland. ,,Ik dag je uit ….. Jake Paul, Team Holzken is altijd klaar om te vechten, ‘KO’, schrijft de kickbokser op Instagram.

Paul vocht afgelopen weekend tegen voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley en won deze wedstrijd op nipte beslissing. Eerder sloeg de YouTube-ster voormalig ONE en UFC vechter ‘Funky’ Ben Askren bruut knock-out.

Hij gaat het niet redden

Vechtlegende Bas Rutten ziet een gevecht tussen Holzken en Paul wel zitten: ,,Ja, dat gaat 100% niet gebeuren broer, je bent op een heel ander niveau, hij weet het”, schrijft Rutten. Als hij (Jake Paul. red), de strijd aangaat, heeft hij ballen, maar het zal het einde van zijn carrière zijn. Je slaat hem zo door de ring, vooral jij, haha, dat heb je al bewezen! Gods zegen. “

Of Paul de uitdaging aanneemt valt te bezien. Holzken is een van de meest geduchte knokkers in de ring. En net al Rutten voorspelt zal het hoogstwaarschijnlijk zijn dat Paul een strijd met Holzken niet overleeft.

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page