Neus aan neus: Intense staredown Bare knuckle boksers (video) Nieuws
Nieuws

Neus aan neus: Intense staredown Bare knuckle boksers (video)

Neus aan neus: Intense staredown Bare knuckle boksers (video)

Leonard Garcia en Joe Elmore hadden vandaag een zeer intensieve staredown voorafgaand aan hun gevecht op BKFC 16 morgen. Het Bare Knuckle evenement welke in Biloxi, Mississippi (America) wordt gehouden beloofd een aantal brute gevechten.

Tijdens de startdowns voor het BKFC evenement was de spanning te snijden. De boksers die elkaar met de blote vuist te lijf zullen gaan behoren tot de top van de sport. In ons land wordt het blote vuist boksen niet als legale vechtsport gezien. In andere landen zoals Engeland en Amerika is het Bare Knuckle gelegaliseerd.

Kijk mee

Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), heeft ook een aantal Europees vechters in haar gelederen, zoals Tyler Goodjohn en Marc Godbeer. Deze zullen binnenkort in actie komen. Ook bekende ex MMA-vechters hebben hun weg gevonden naar BKFC.

Voorlopig lijkt de toon gezet door Garcia en Elmore en zal hun gevecht veel actie en spektakel bevatten. De gevechten zijn te bekijken via de BKFC App welke gratis te downloaden is. Starttijd is 01:00 uur op 20 maart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws