Nederlandse Nouchka Fontijn neemt wraak en pakt boksgoud
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Nederlandse Nouchka Fontijn neemt wraak en pakt boksgoud

Nederlandse Nouchka Fontijn neemt wraak en pakt boksgoud

Nouchka Fontijn verslaan Lauren Price in Hongarije

Nouchka Fontijn heeft haar verlies van 2019 tegen Lauren Price kunnen wreken door de bokser uit Wales te verslaan. In Hongarije liet Fontijn zien destijds het eremetaal onterecht te zijn misgelopen.

Op het WK in 2019 was Fontijn de betere tegen Price. Maar de gouden medaille werd niet om de hals van de Nederlandse gehangen. Na hevig protest van de ploeg uit Wales kreeg Price het goud. 

Gisteren kreeg Fontijn de kans de rekening te vereffenen met de bokser uit Wals. En dat deed zij dan ook. In de finale van het Bocskai Memorial Tournament in de klasse tot 75 kilogram. Troefde Fontijn tegenstander Price dan ook af.

Koelbloedig wraak nemen

Het gevecht was vanaf start vol met actie. Ongetwijfeld ingegeven door de zijde van Fontijn die zich, niet nogmaals aan de kant wilde laten zetten. De Nederlandse toonde zich de betere technische bokser.

4-0 was het oordeel van de vijf juryleden in het voordeel van de Nederlandse Die dan ook overtuigend won. Na de wedstrijd liet Fontijn weten: ,,Hoogste tijd om even iets recht te zetten. Tikkeltje mentale druk wel, but we managed to stay cool. “

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page