Nederlandse Nouchka Fontijn neemt wraak en pakt boksgoud Boks Nieuws
Boks Nieuws

Nederlandse Nouchka Fontijn neemt wraak en pakt boksgoud

Nederlandse Nouchka Fontijn neemt wraak en pakt boksgoud
Nederlandse Nouchka Fontijn neemt wraak en pakt boksgoud

Nouchka Fontijn heeft haar verlies van 2019 tegen Lauren Price kunnen wreken door de bokser uit Wales te verslaan. In Hongarije liet Fontijn zien destijds het eremetaal onterecht te zijn misgelopen.

Op het WK in 2019 was Fontijn de betere tegen Price. Maar de gouden medaille werd niet om de hals van de Nederlandse gehangen. Na hevig protest van de ploeg uit Wales kreeg Price het goud.

Gisteren kreeg Fontijn de kans de rekening te vereffenen met de bokser uit Wals. En dat deed zij dan ook. In de finale van het Bocskai Memorial Tournament in de klasse tot 75 kilogram. Troefde Fontijn tegenstander Price dan ook af.

Koelbloedig wraak nemen

Het gevecht was vanaf start vol met actie. Ongetwijfeld ingegeven door de zijde van Fontijn die zich, niet nogmaals aan de kant wilde laten zetten. De Nederlandse toonde zich de betere technische bokser.

4-0 was het oordeel van de vijf juryleden in het voordeel van de Nederlandse Die dan ook overtuigend won. Na de wedstrijd liet Fontijn weten: ,,Hoogste tijd om even iets recht te zetten. Tikkeltje mentale druk wel, but we managed to stay cool. "

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/manny-pacquiao-heeft-tegenstander-voor-comeback-gevecht/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws