Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië Boks Nieuws
Boks Nieuws

Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië

Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië

Tony Jas en Gradus Kraus die als eerste Nederlanders in actie kwamen gisteren op het EK heren boksen in Armenië gisteren, hebben goede resultaten geboekt.

Beide boksers wisten met succes hun tegenstanders te verslaan. Jas die als eerste Nederlander in actie kwam op het EK heren boksen in Armenië zag zijn partij in de tweede ronde gestopt worden door de scheidsrechter.

Een oogblessure bij Savkovic de tegenstander van Jas leek genoeg om te stoppen. De eerste ronde had Jas al op zijn naam geschreven. Jas die niet alleen bokst stond ook al eens in de ring bij Glory Kickboxing.

Stopzetting

Gradus Kraus won met overmacht zijn eerste wedstrijd op het EK boksen tegen de Griek Tsaousidus. De scheidsrechter stopte vlak voor het einde van de derde ronde de partij. Na drie keer acht tellen voor de Griek was het klaar in het ongelijke gevecht.

Kraus had in de eerste ronde een bye en staat nu in de kwartfinale. Boksteam NL, onder begeleiding van bondscoach Waleed Shekho en Flavio Andrade wacht nog een aantal wedstrijden die vol goede moed tegemoet worden gezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws