Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië

Nederlandse boksers boeken succes op EK in Armenië

Tony Jas en Gradus Kraus die als eerste Nederlanders in actie kwamen gisteren op het EK heren boksen in Armenië gisteren, hebben goede resultaten geboekt.

Beide boksers wisten met succes hun tegenstanders te verslaan. Jas die als eerste Nederlander in actie kwam op het EK heren boksen in Armenië zag zijn partij in de tweede ronde gestopt worden door de scheidsrechter.

Een oogblessure bij Savkovic de tegenstander van Jas leek genoeg om te stoppen. De eerste ronde had Jas al op zijn naam geschreven. Jas die niet alleen bokst stond ook al eens in de ring bij Glory Kickboxing.

Stopzetting

Gradus Kraus won met overmacht zijn eerste wedstrijd op het EK boksen tegen de Griek Tsaousidus. De scheidsrechter stopte vlak voor het einde van de derde ronde de partij. Na drie keer acht tellen voor de Griek was het klaar in het ongelijke gevecht.

Kraus had in de eerste ronde een bye en staat nu in de kwartfinale. Boksteam NL, onder begeleiding van bondscoach Waleed Shekho en Flavio Andrade wacht nog een aantal wedstrijden die vol goede moed tegemoet worden gezien.

Bekijk ook

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd (video)

We zijn het inmiddels gewend de bizarre gevechten uit Rusland

Glory kampioen ‘Petch’ kansloos tegen oud-rivaal in beladen wedstrijd

Petchpanomrung de Glory Kickboxing vedergewicht kampioen leed vandaag een nederlaag tegen oud-rivaal Chujaroen Dabransarakham

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?'

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! ‘Vechtsporter?’ (video)

Een man werd in elkaar geslagen met een boksbeugel tijdens een vechtpartij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page