Home / Nieuws / Boks Nieuws / Nederlands bokstalent Alicia Holzken tekent top contract

Nederlands bokstalent Alicia Holzken tekent top contract

Nederlandse prof bokser Alicia Holzken tekent top contract
Foto: Instagram

Alicia Holzken (4-0) heeft haar handtekening gezet op een contract met Q Pro Boxing.

Holzken, die momenteel de houder is van de Intercontinental International Boxing Union Female en de Women’s International Boxing Federation Intercontinental belt in de vlieggewicht divisie, heeft een 3-jarig contract getekend met de Deense promotor.

LEES OOK >> Alicia Holzken Nederlands grootste bokstalent

“De meeste van mijn gevechten waren in Denemarken, en ik hou van het land en de mensen, dus het was niet moeilijk voor mij om bij Q Pro Boxing te kiezen. Ik heb het gevoel dat we een open partnerschap hebben en dat we heel eerlijk tegen elkaar zijn,” zegt Holzken.

Twee titels op het spel

Bij Q Pro Boxing Promoter waardeert Thomas Møllenberg de ondertekening van de Nederlandse ster. “Ze is een kampioen in enkele van de kleinere federaties en is op weg naar iets groters. Het lijdt geen twijfel dat je haar kwaliteiten onder vrouwelijke boksers zelden ziet, “zegt Møllenberg.

Alicia Holzken’s eerste gevecht onder Q Pro Boxing zal op 4 juli in Aabenraa zijn. Hier vecht de Holzken niet voor haar intercontinentale titels. In plaats daarvan vecht ze voor de WIBF en GBU-kampioenstitels nadat voormalige kampioenSusi Kentikian heeft besloten de twee titels op te geven.

Bekijk ook

Amir Khan vs Manny Pacquiao bevestigt voor november

Amir Khan heeft bevestigd dat zowel hij als Manny Pacquiao een contract hebben getekend voor een gevecht.

Ruziënde kickboksers Ghita en Adegbuyi in bokswedstrijd

Het rommelt al een tijdje tussen kickboksers Benjamin Adegbuyi en Daniel Ghita.

Bokslegende Pernell Whitaker overleden na bizar ongeluk

Pernell Whitaker wordt beschouwd als een van de grootste lichtgewicht boksers aller tijden, stierf zondag hij werd 55 jaar oud.