Nederlands bokstalent Alicia Holzken tekent top contract Nieuws
Nieuws

Nederlands bokstalent Alicia Holzken tekent top contract

Nederlands bokstalent Alicia Holzken tekent top contract
Nederlands bokstalent Alicia Holzken tekent top contract

Alicia Holzken (4-0) heeft haar handtekening gezet op een contract met Q Pro Boxing.

Holzken, die momenteel de houder is van de Intercontinental International Boxing Union Female en de Women's International Boxing Federation Intercontinental belt in de vlieggewicht divisie, heeft een 3-jarig contract getekend met de Deense promotor.

LEES OOK >> Alicia Holzken Nederlands grootste bokstalent

"De meeste van mijn gevechten waren in Denemarken, en ik hou van het land en de mensen, dus het was niet moeilijk voor mij om bij Q Pro Boxing te kiezen. Ik heb het gevoel dat we een open partnerschap hebben en dat we heel eerlijk tegen elkaar zijn," zegt Holzken.

Twee titels op het spel

Bij Q Pro Boxing Promoter waardeert Thomas Møllenberg de ondertekening van de Nederlandse ster. "Ze is een kampioen in enkele van de kleinere federaties en is op weg naar iets groters. Het lijdt geen twijfel dat je haar kwaliteiten onder vrouwelijke boksers zelden ziet, "zegt Møllenberg.

Alicia Holzken's eerste gevecht onder Q Pro Boxing zal op 4 juli in Aabenraa zijn. Hier vecht de Holzken niet voor haar intercontinentale titels. In plaats daarvan vecht ze voor de WIBF en GBU-kampioenstitels nadat voormalige kampioenSusi Kentikian heeft besloten de twee titels op te geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws