MTK Global adviseurs voor de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis Boks Nieuws
Boks Nieuws

MTK Global adviseurs voor de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis

MTK Global adviseurs voor de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis
MTK Global adviseurs voor de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis

MTK Global kondigt vandaag aan dat het zal dienen als de officiële boksadviseurs van Core Sports. Voor de komende bokswedstrijd tussen sterkste mannen Hall en Björnsson.

De wedstrijd wordt gekenmerkt als ‘de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis’. Als de rivalen Eddie ‘the Beast’ Hall en Hafþór ‘the Mountain’ Björnsson. Het in september 2021 tegen elkaar gaan opnemen in Las Vegas.

Hall heeft een aantal ongelooflijke prestaties geleverd. Waaronder het winnen van de 's werelds sterkste man van 2017. Ook won Hall de sterkste man wedstrijden van het Verenigd Koninkrijk van 2011 tot 2016.

Sterktste mannen ter wereld

Björnsson's CV is net zo indrukwekkend, met de man die bekend staat als 'Thor' het winnen van de 2018 World's Strongest Man. 2018 World's Ultimate Strongman. 2018-2020 Arnold Strongman Classic. En het winnen van de Sterkste Man van IJsland van 2011 tot 2020. Björnsson is ook bekend voor zijn rol als Gregor 'The Mountain' Clegane. In de veelgeprezen HBO-serie Game of Thrones.

MTK Global Chief Strategy Officer Paul Gibson zegt: “Het is geweldig om bij dit evenement betrokken te zijn. Bij het boksen zijn het meestal de grote mannen die de meeste aandacht krijgen. En het is moeilijk om twee grotere atleten te vinden dan Thor en Eddie. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws