MTK Global adviseurs voor de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / MTK Global adviseurs voor de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis

MTK Global adviseurs voor de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis

MTK Global kondigt vandaag aan dat het zal dienen als de officiële boksadviseurs van Core Sports. Voor de komende bokswedstrijd tussen sterkste mannen Hall en Björnsson.

De wedstrijd wordt gekenmerkt als ‘de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis’. Als de rivalen Eddie ‘the Beast’ Hall en Hafþór ‘the Mountain’ Björnsson. Het in september 2021 tegen elkaar gaan opnemen in Las Vegas.

Hall heeft een aantal ongelooflijke prestaties geleverd. Waaronder het winnen van de ’s werelds sterkste man van 2017. Ook won Hall de sterkste man wedstrijden van het Verenigd Koninkrijk van 2011 tot 2016.

Sterktste mannen ter wereld

Björnsson’s CV is net zo indrukwekkend, met de man die bekend staat als ‘Thor’ het winnen van de 2018 World’s Strongest Man. 2018 World’s Ultimate Strongman. 2018-2020 Arnold Strongman Classic. En het winnen van de Sterkste Man van IJsland van 2011 tot 2020. Björnsson is ook bekend voor zijn rol als Gregor ‘The Mountain’ Clegane. In de veelgeprezen HBO-serie Game of Thrones.

MTK Global Chief Strategy Officer Paul Gibson zegt: “Het is geweldig om bij dit evenement betrokken te zijn. Bij het boksen zijn het meestal de grote mannen die de meeste aandacht krijgen. En het is moeilijk om twee grotere atleten te vinden dan Thor en Eddie. “

Bekijk ook

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page