'Moordmachine!' Deontay Wilder omgebouwd tot Terminator Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Moordmachine!' Deontay Wilder omgebouwd tot Terminator

'Moordmachine!' Deontay Wilder omgebouwd tot Terminator

Deontay Wilder krijgt aankomende nacht voor de derde keer de kans om zich te bewijzen tegen Tyson Fury. Een nieuwe trainer moet voorkomen dat de Amerikaan weer tegen een verlies oploopt tegen Fury.

Trainer Malik Scott heeft Wilder omgebouwd tot een 'machine' Tyson Fury te vernietigen. Scott heeft het spel van de getalenteerde 'Bronze Bomber' Wilder volledig opnieuw ontworpen. Om hem in een moordmachine te veranderen in de voorbereiding van zijn derde en laatste gevecht tegen Fury.

Tijdens de persconferentie van woensdag was te zien dat Wilder veel meer spiermassa heeft toegevoegd. Die extra spieren zou het voor Fury moeilijker kunnen maken om zijn gewicht te gebruiken om Wilder door de ring te gooien zoals hij een jaar geleden deed.

Die stoten komen hard aan

Fury en Wilder zijn 20 maanden niet in actie gekomen sinds hun laatste gevecht in februari 2020. Je kunt aan Fury zien dat hij er flink op los heeft geleefd. ,,Het is geen geheim dat Fury het niet al te nauw neemt met zijn voeding tussen gevechten door. Hij gaat op en neer in gewicht", zei collega bokser David Haye toen hij het had over Tyson's gewoonte om tussen wedstrijden door aan te komen.

Wilder daarentegen ziet er uit als een gespierde terminator, toch kan ook teveel spiermassa in de weg zitten. Toch denkt Haye dat Wilder het voordeel heeft; ,,Met twee gevechten in drie jaar, dat is een lange tijd om gezond te blijven en te blijven trainen. Maar je kunt nooit iemand afschrijven die zo hard slaat als Wilder', zei Haye.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws