Moordenaar van bokskampioen overlijdt in ziekenhuis Nieuws
Nieuws

Moordenaar van bokskampioen overlijdt in ziekenhuis

Moordenaar van bokskampioen overlijdt in ziekenhuis
Moordenaar van bokskampioen overlijdt in ziekenhuis

Politieagent Bulelani Manyakama, beschuldigd van moord in koele bloeden op de boks en karate kampioen Leighandre 'Baby Lee' Jegels is overleden.

Dit werd dinsdag bevestigd door woordvoerder Sontaga Seisa van de Independent Police Investigative Directorate in Zuid Afrika. Seisa zegt: “Manyakama die in het ziekenhuis lag nadat hij vorige week zijn vriendin de vrouwelijke bokser en de moeder van zijn vriendin had neergeschoten, is vandaag dood verklaard. "

Onschuldige slachtoffers

Manyakama stierf als gevolg van ernstig hoofdletsel dat hij had opgelopen nadat hij enkele minuten na een botsing met een ander voertuig na het neerschieten van Jegels en haar moeder, Rita. Tijdens het ongeval kwamen ook nog eens twee mensen om het leven en raakte een derde passagier gewond.

ZIE OOK>> Politieagent vermoord bokskampioene

Waarom Jegels werd vermoord door Manyakama is niet boven water gekomen, met de dood van Manyakama zal dit naar alle waarschijnlijkheid een geheim zijn die de dader mee zijn graf in neemt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws