Home / Nieuws / Boks Nieuws / Moordenaar van bokskampioen overlijdt in ziekenhuis

Moordenaar van bokskampioen overlijdt in ziekenhuis

Politieagent Bulelani Manyakama, beschuldigd van moord in koele bloeden op de boks en karate kampioen Leighandre ‘Baby Lee’ Jegels is overleden.

Dit werd dinsdag bevestigd door woordvoerder Sontaga Seisa van de Independent Police Investigative Directorate in Zuid Afrika. Seisa zegt: “Manyakama die in het ziekenhuis lag nadat hij vorige week zijn vriendin de vrouwelijke bokser en de moeder van zijn vriendin had neergeschoten, is vandaag dood verklaard. “

Onschuldige slachtoffers

Manyakama stierf als gevolg van ernstig hoofdletsel dat hij had opgelopen nadat hij enkele minuten na een botsing met een ander voertuig na het neerschieten van Jegels en haar moeder, Rita. Tijdens het ongeval kwamen ook nog eens twee mensen om het leven en raakte een derde passagier gewond.

ZIE OOK>> Politieagent vermoord bokskampioene

Waarom Jegels werd vermoord door Manyakama is niet boven water gekomen, met de dood van Manyakama zal dit naar alle waarschijnlijkheid een geheim zijn die de dader mee zijn graf in neemt.

Bekijk ook

Bokswereld ‘knock-out’ na dood vier jonge boksers

De recente dood van vier jonge boksers schokt de internationale bokswereld.

zijn zwaarste gevecht op weltergewicht

Bokser Errol Spence Jr aangeklaagd na veroorzaken ongeluk

Errol Spence Jr mag dan wel zonder ernstige kleerscheuren uit zijn auto ongeluk zijn gekomen, toch wordt de bokser aangeklaagd wegens rijden onder invloed.

Broer bokser Claressa Shields beschuldigd van mishandeling trainer

Er is een aanklacht ingediend tegen de broer van bokser Claressa Shields in verband met een aanval op de trainer van Ivana Habazin vóór de weging van hun gevecht.