Moluccan Fighters: boksen voor het goede doel Nieuws
Nieuws

Moluccan Fighters: boksen voor het goede doel

Moluccan Fighters: boksen voor het goede doel
Moluccan Fighters: boksen voor het goede doel

Ze staan bekend om hun eenheid, loyaliteit naar elkaar en niet te vergeten de kickboks seminars, de Moluccan Fighters. Met hun kickboks seminars brengen zijn mensen bijeen, daar is nu boksen aan toegevoegd.

Moluccan Fighters werd in 2017 opgericht door Mika Tahitu. Afgelopen zaterdag werd er een eerste boks seminar gegeven, onder leiding van het boxing team. De opbrengst van het seminar ging naar het goede doel ‘Hebben & Houwen’.

Ambassadeur Mira Copini en Zwaan van Dam namen de donatie in ontvangst. Het was een top seminar met een goede opkomst. De deelnemers waren zeer enthousiast en deden dan ook fanatiek mee.

Leren boksen

Het boxing team bestaat uit Davy van Dijen (Metekohy), Xavier Köhlen (Heatubun), Kilat Hallie (Fernatoeboen) en Jafeth de Keijzer. Stuk voor stuk staan deze vechters garant voor een goede leer ervaring.

Massaro Glunder (timisela) die binnenkort tijdens GLORY 64 Strasbourg de ring in zal gaan, deed mee als voorbereiding op z’n volgende partij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws