Moeder vermoorde bokser: 'Mijn zoon won zijn laatste gevecht' Nieuws
Nieuws

Moeder vermoorde bokser: 'Mijn zoon won zijn laatste gevecht'

Moeder vermoorde bokser: 'Mijn zoon won zijn laatste gevecht'
Moeder vermoorde bokser: 'Mijn zoon won zijn laatste gevecht'

De moeder van een vermoorde Engelse bokser zegt dat haar geliefde zoon ‘zijn laatste gevecht won’ omdat zijn moordenaars 50 jaar lang opgesloten worden.

De veelbelovende bokser Tom Bell, 21 jaar oud, die al zijn professionele gevechten won en gezien werd als een groot bokstalent, werd in januari doodgeschoten door het raam van de Maple Tree-pub in Balby, Doncaster.

De schutter Scott Gocoul, 30, werd levenslang gevangengezet en moet minimaal 33 jaar achter de tralies zitten. Zijn handlanger Joseph Bennia, 28, werd schuldig bevonden aan doodslag en 17 jaar lang opgesloten voor zijn rol in de daad en het wapen leverde waarmee Tom werd gedood.

DNA bewijs

Tijdens een rechtszaak van twee maanden aan het Sheffield Crown Court kregen juryleden te horen dat Gocoul Tom doodde toen een langdurige vete escaleerde. Zowel Gocoul als Bennia gaven elkaar de schuld voor de schietpartij maar Gocoul's DNA werd gevonden op de trekker van het pistool.

Artsen voerden een noodoperatie uit in de kroeg in een wanhopige poging om Tom's leven te redden door hem tijdelijk nieuw leven in te blazen, maar hij stierf in het ziekenhuis iets minder dan twee uur nadat hij werd neergeschoten.

In een Facebook-bericht geschreven nadat Tom's moordenaars gisteren gevangen waren gezet, zei zijn moeder, Tracy Langley: "Tom Bell heeft zojuist zijn laatste gevecht gewonnen. Bedankt iedereen voor je steun van begin tot eind. ”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws