Zwaar gestoorde MMA-vechter gaat zijn boksdebuut maken (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Zwaar gestoorde MMA-vechter gaat zijn boksdebuut maken (video)

Zwaar gestoorde MMA-vechter gaat zijn boksdebuut maken (video)

Vyacheslav Datsik maakt binnenkort zijn boksdebuut na een tijd in de gevangenis te hebben doorgebracht. De Nationalistische Rus moest brommen omdat hij illegaal de Russisch-Estse grens langs de Narva-rivier probeerde over te steken.

Datsik, zal in februari deelnemen aan een boksevent, aldus de Russische boksfederatie. De Rus is vooral bekend om zijn knock-out overwinning op voormalig UFC-kampioen Andrei Arlovski. Wat het aanstaande boksdebuut van Datsik betreft, zijn tegenstander moet nog worden bepaald.

De beslissing om Datsik in het evenement op te nemen, is twijfelachtig gezien zijn criminele verleden. De misdaden van de voormalige MMA-vechter omvatten mishandeling, diefstal, en moorddreigingen. Ook overviel Datsik bordelen en ontsnapte uit een psychiatrische inrichting.

Zo gek als een deur

Het evenement zal naar verwachting een vreemde verzameling personages bevatten, waaronder sterke man Mikhail Koklyaev, Youtuber Artyom Tarasov en sambo worstelaar Maxim Novosyolov. Die allemaal zullen strijden in bokswedstrijden.

Beruchte Datsik werd in november 2020 vrijgelaten na een gevangenisstraf van 11 maanden. Datsik was ook lid van de verboden nationalistische Russische partij, Slavische Unie en heeft in het verleden nazi-symbolen gedragen. Ook bracht hij lange tijd door in psychische inrichtingen omdat hij verklaarde de zoon van een heidense god te zijn.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/het-geheim-achter-de-topconditie-van-ufc-ster-conor-mcgregor-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws