MMA-legende Vitor Belfort 'daagt' bokser Roy Jones Jr uit Nieuws
Nieuws

MMA-legende Vitor Belfort 'daagt' bokser Roy Jones Jr uit

MMA-legende Vitor Belfort 'daagt' bokser Roy Jones Jr uit

Hij is nog maar net toegevoegd aan het rooster bij ONE Championship, Vitor Belfort maar heeft zijn eerste uitdaging er al op zitten. Belfort heeft zijn pijlen gericht op voormalig WBA, WBC en IBF en 50 jaar oude bokskampioen Roy Jones Jr.

De reden dat Belfort uit zijn pensioen terugkomt en bij ONE gaat vechten is duidelijk. Hij zegt daarover: "het is een organisatie met visie, die zeer snel de grootste vechtsport organisatie zal zijn in het MMA, Boksen en kickboksen, daar wil ik deel van uit maken."

LEES OOK: UFC-legende Vitor Belfort tekent bij ONE Championship

Om de daad bij het woord te voegen verspilde Belfort dan ook geen tijd in een interview met MMA-Fighting daagde hij Jones Jr uit tot een bokswedstrijd bij ONE. "Ik ben goed in boksen, MMA en zelfs kickboksen, ik heb de snelste handen, dus kom maar op Roy Jones Jr, "zei Belfort.

Uit pensioen

Of Roy Jones Jr op de uitdaging in zal gaan is afwachten, ONE is druk bezig om ook in de bokswereld een vaste voet aan de grond te krijgen. En voor het juiste bedrag kan Jones Jr overstag gaan om uit zijn pensioen te komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws