Home / Nieuws / Boks Nieuws / MMA-legende: ‘Mike Tyson zal doping gebruiken voor gevecht met Roy Jones’

MMA-legende: ‘Mike Tyson zal doping gebruiken voor gevecht met Roy Jones’

Mike Tyson zal doping gaan gebruiken in gevecht met Roy Jones

MMA-analist Chael Sonnen gelooft dat bokslegende Mike Tyson in zijn aanstaande gevecht met Roy Jones. Prestatiebevorderende middelen zal gebruiken.

Op 28 november zal de 54-jarige bokslegende Mike Tyson zijn rentree maken naar het boksen. Het gevecht waarin Tyson te zien zal zijn tegen de 5§-jarige Jones wordt voor liefdadigheid gehouden. Toch willen Tyson en Jones hun beste beentje voor zetten. Maar Tyson zal dit doen met de hulp van doping. Dat zegt voormalig UFC-legende Chael Sonnen.

Tyson heeft niet meer gevochten sinds 2005. Kevin McBride versloeg Tyson in wat het laatste gevecht van zijn carrière zou worden. Tyson en Jones zullen acht ronden van twee minuten tegenover elkaar in de ring staan.

‘Niet te vertrouwen’

Recentelijk bekende Tyson met een neppenis de dopingcontroleurs jarenlang voor de gek te hebben gehouden. De bokslegende vulde deze namaak penis met urine van zijn kinderen. Dit deed de bokser om te verhullen dat hij doping gebruikte. Juist dat feit maakt Sonnen achterdochtig. De huidige MMA-analist zegt dan ook dat hij Tyson niet vertrouwd als het gaat om dopinggebruik.

“Tyson gebruikte niet alleen prestatieverbeteraars, hij gebruikt nu ook prestatieverbeteraars. Hij zal nu het Roy Jones-gevecht aangaan met prestatieverbeteraar”, zei Sonnen tegen Essially Sports.

Bekijk ook

BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Cedric Marks staat terecht voor de moord op zijn ex-vriendin en haar vriend. Marks vermoorde ...

‘Conor zal compleet verpletterd worden door Khabib’

Javier Mendez, de hoofdtrainer achter UFC-ster Khabib Nurmagomedov. Zegt dat Conor McGregor zou worden verpletterd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page