MMA-legende Cris Cyborg tegen Katie Taylor in boksgevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

MMA-legende Cris Cyborg tegen Katie Taylor in boksgevecht

MMA-legende Cris Cyborg tegen Katie Taylor in boksgevecht
MMA-legende Cris Cyborg tegen Katie Taylor in boksgevecht

Een cross-over gevecht tussen bokskampioen Katie Taylor met MMA-legende Cris Cyborg komt dichterbij na opmerkingen van Eddie Hearn.

Bokspromotor Hearn, en Matchroom Boxing baas Hearn zegt dat het een gevecht is dat hij wil zien. Cyborg is momenteel kampioen bij Bellator MMA vedergewicht kampioen na een overstap vanuit de UFC waar zij ook kampioen was. Hearn staat achter het gevecht.

"Ik wil Katie Taylor tegen Cyborg", zei hij. "Ik denk dat dat een enorm crossover-gevecht is, twee van de grootste vrouwelijke sterren in de vechtsport. Cyborg kan boksen, ze slaat heel, heel hard. Ze is erg gevaarlijk. Ik hou ook van dat gevecht. "

Niets in de weg

Ook Bellator-baas Scott Coker heeft er geen probleem mee als Cyborg ze zin heeft in een bokswedstrijd tegen vechters als Taylor. "Ik zou het geweldig vinden. Dit is een doel dat belangrijk is voor Cyborg," zei hij.

Het is niet ongebruikelijk dat vechters tijdelijk overstappen van MMA naar het boksen en vice versa. Het bekendste voorbeeld is die tussen UFC kampioen Conor McGregor en bokslegende Floyd Mayweather. Wanneer het gevecht zal plaatsvinden heeft Hearn niet aangegeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws