Misslag! Bokser (41) geeft op tijdens titelgevecht (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Misslag! Bokser (41) geeft op tijdens titelgevecht (video)

Misslag! Bokser (41) geeft op tijdens titelgevecht (video)

Albert Batyrgaziev maakte snel werk van zijn wedstrijd tegen Suat Laze gisteren in Oefa, Rusland. De Italiaan Laze moest opgeven in de tweede ronde vanwege een blessure aan zijn schouder door een flinke uithaal naar zijn rivaal.

De gouden medaillewinnaar van de Olympische Spelen van Tokio in 2020, Batyrgaziev hervatte zijn professionele carrière in een perfecte stijl en ontmantelde Laze in twee snelle ronden. Het gevecht was gewijd aan de Dag van Bashkortostan, waarvan Oefa de hoofdstad is.

Incasseren maar

Batyrgaziev toonde evenwicht en agressie in de eerste, waardoor Laze onder vuur nog lager moest hurken. De in Italië woonachtige Albanees hield zijn verdediging hoog en incasseerde een deel van de stoten. Bij een uithaal naar zijn rivaal scheurde Lake zijn schouder en moest opgeven.

Met de overwinning pakte Batyrgaziev de vacante WBO Europese 126lb-titel. De Russische bokser werd gefeliciteerd door voormalig kampioen Denis Lebedev, ex-WBA zwaargewicht en mede-Olympisch kampioen Alexander Povetkin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws