Mislukte UFC-vechter Greg Hardy start bokscarrière Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mislukte UFC-vechter Greg Hardy start bokscarrière

Mislukte UFC-vechter Greg Hardy start bokscarrière

Greg Hardy de controversiële sportster, verliet eerder dit jaar de UFC start een nieuwe toekomst als professionele bokser. Hardy zet het MMA op een laag pitje laten terwijl hij in oktober zijn professionele boksdebuut maakt. Een tegenstander is nog niet bekend.

Toen het nieuws van Hardy's boksdebuut werd gedeeld, plaatste de Prins van Oorlog een foto van zichzelf met bokshandschoenen aan; ,,Als je de droom in je vizier hebt en alles wat je hoeft te doen is de trekker overhalen", schreef Hardy in het bijschrift. In maart dit jaar kondigde Hardy aan ontslagen te zijn door de UFC.

Teveel verloren

,,Hardy zal op 8 oktober zijn professionele boksdebuut maken voor Black Sheep Boxing promotions in Delray Beach, Florida. De tegenstander en het aantal rondes zijn nog niet overeengekomen", zegt een Black Sheep Boxing official,lees verder onder video.

Erg succesvol was Hardy niet in zijn tijd bij de UFC. Hardy maakte zijn professionele MMA-debuut in juni 2018 tijdens Dana White's Contender Series 9. Hij won via een TKO in minder dan een minuut van Austen Lane. Later dat jaar versloeg hij Tebaris Gordon via TKO in 17 seconden bij Dana White's Contender Series 16.

American football-speler

Hij vocht nog een keer in 2018 en verwoestte Rasheem Jones door KO tijdens Xtreme Fight Night 352. Het 3-0-record, samen met zijn naam, was genoeg om de zwaargewicht een kans te geven in de Octagon, waar hij bleef tot zijn vertrek eerder dit jaar. Van origine is Hardy een American football-speler maar stapte over naar het MMA.

Hij verloor zijn UFC-debuut in 2019 tegen Allen Crowder na het plaatsen van een illegale knie. Hij ging verder met het samenstellen van een record van 4-4, met één no-contest. Zijn laatste drie UFC-gevechten eindigden toen Hardy in de eerste ronde via KO/TKO verloor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws