Mislukte UFC-vechter Greg Hardy start bokscarrière
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mislukte UFC-vechter Greg Hardy start bokscarrière

Mislukte UFC-vechter Greg Hardy start bokscarrière

Mislukte UFC-vechter Greg Hardy start bokscarrière

Greg Hardy de controversiële sportster, verliet eerder dit jaar de UFC start een nieuwe toekomst als professionele bokser. Hardy zet het MMA op een laag pitje laten terwijl hij in oktober zijn professionele boksdebuut maakt. Een tegenstander is nog niet bekend.

Toen het nieuws van Hardy’s boksdebuut werd gedeeld, plaatste de Prins van Oorlog een foto van zichzelf met bokshandschoenen aan; ,,Als je de droom in je vizier hebt en alles wat je hoeft te doen is de trekker overhalen”, schreef Hardy in het bijschrift. In maart dit jaar kondigde Hardy aan ontslagen te zijn door de UFC.

Teveel verloren

,,Hardy zal op 8 oktober zijn professionele boksdebuut maken voor Black Sheep Boxing promotions in Delray Beach, Florida. De tegenstander en het aantal rondes zijn nog niet overeengekomen”, zegt een Black Sheep Boxing official,lees verder onder video.

Erg succesvol was Hardy niet in zijn tijd bij de UFC. Hardy maakte zijn professionele MMA-debuut in juni 2018 tijdens Dana White’s Contender Series 9. Hij won via een TKO in minder dan een minuut van Austen Lane. Later dat jaar versloeg hij Tebaris Gordon via TKO in 17 seconden bij Dana White’s Contender Series 16.

American football-speler

Hij vocht nog een keer in 2018 en verwoestte Rasheem Jones door KO tijdens Xtreme Fight Night 352. Het 3-0-record, samen met zijn naam, was genoeg om de zwaargewicht een kans te geven in de Octagon, waar hij bleef tot zijn vertrek eerder dit jaar. Van origine is Hardy een American football-speler maar stapte over naar het MMA.

Hij verloor zijn UFC-debuut in 2019 tegen Allen Crowder na het plaatsen van een illegale knie. Hij ging verder met het samenstellen van een record van 4-4, met één no-contest. Zijn laatste drie UFC-gevechten eindigden toen Hardy in de eerste ronde via KO/TKO verloor.

Bekijk ook

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: 'Yo b*tch' (video)

Transmeisje straft bullebak met grote mond af: ‘Yo b*tch’ (video)

Dat transmeisjes ook kunnen vechten blijkt wel uit een video die viraal gaat op social media.

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

UFC-kampioen Ngannou geeft datum voor zijn comeback

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen sluit de mogelijkheid om tegen het einde van het jaar terug te keren naar de UFC niet volledig uit

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page