MISLEIDING: Bokskampioen Andy Ruiz beschuldigt van bedrog Nieuws
Nieuws

MISLEIDING: Bokskampioen Andy Ruiz beschuldigt van bedrog

MISLEIDING: Bokskampioen Andy Ruiz beschuldigt van bedrog
MISLEIDING: Bokskampioen Andy Ruiz beschuldigt van bedrog

Bokspromotor Eddie Hearn beschuldigt Andy Ruiz van het bedriegen vóór de rematch met Anthony Joshua

Hearn is er niet van overtuigd dat Ruiz Jr de afgelopen weken echt veel gewicht heeft verloren, sterkte nog hij verdenkt de ietwat corpulente bokser ervan, met manipulatie via photoshop de afgelopen weken zijn schijnbare gewichtsverlies te laten zien.

ZIE OOK >> Andy Ruiz vernederd bokskampioen Anthony Joshua

Ruiz deelde de afgelopen weken een aantal foto's van zichzelf waarop hij afgeslankt uitzag. De Mexicaanse bokser werd bespot voor zijn figuur tijdens het eerste gevecht in Las Vegas, hij zou te dik zijn om tegen Joshua te vechten maar wist deze toch te verslaan.

Wel of niet

“Ik dacht eigenlijk dat hij er zwaarder uitzag dan voorheen. Vorm je eigen mening. Die clip die ik zag, waar hij in San Diego trainde, dacht ik niet dat hij er slanker uitzag dan vorig kamp, zei Hearn tegen iFL TV.

Op 7 December aanstaande in Diriyah, Saudi Arabië staan Ruiz en Joshua voor de tweede keer tegenover elkaar. Daar zal blijken of Ruiz als gespierde Adonis de ring betreedt, of zijn fysiek heeft behouden waarmee hij eerder Joshua overwon en diens titels mee naar huis nam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws