'Mishandeld!' Kickbokser sloopt beruchte bokser met Power Shots | video Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Mishandeld!' Kickbokser sloopt beruchte bokser met Power Shots | video

'Mishandeld!' Kickbokser sloopt beruchte bokser met Power Shots | video

Julian Lane werd compleet mishandeld in de ring door kickbokser Vlad Tuinov. Lane kreeg wat hij altijd wilde, ook al was het in zijn eigen nadeel gisteravond tijdens het Pravda FC-boks event in Rusland.

Blote vuist bokser en voormalige UFC'er Lane, vooral bekend van zijn uitlatingen op The Ultimate Fighter 16, waar hij riep: "let me fucking bang, bro!" tijdens een wilde uitbarsting na het verliezen van zijn gevecht, stond gisteravond tegenover kickbokser Vlad Tuinov in de co-headliner van het Pravda FC-boks event in Rusland. Helaas voor Lane liep het niet goed af.

Power shot

Na een lauwe eerste ronde, ging Tuinov in de sloop modus en verpletterde Lane met een linkse hoek in de tweede ronde. Lane was uiteindelijk in staat om zijn voeten te vinden door het power shot van Tuinov, maar strompelde rond de ring, waardoor de scheidsrechter het gevecht moest beëindigen.

Het verlies is Lane's vijfde op rij, nadat hij vier wedstrijden op rij had verloren voordat hij zijn boksdebuut maakte. Tuinov had ondertussen een succesvolle kickboks carrière voordat hij in 2021 overstapte naar bare-knuckle-boksen. Dit was Tuinovs eerste professionele bokswedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws