Miljoenen kijkers titelgevecht Jamel Herring en Carl Frampton - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Miljoenen kijkers titelgevecht Jamel Herring en Carl Frampton

Miljoenen kijkers titelgevecht Jamel Herring en Carl Frampton

Miljoenen kijkers titelgevecht Jamel Herring en Carl Frampton

Jamel Herring en Carl Frampton staan zaterdag tegenover elkaar in het Caesars Bluewaters Dubai. Het WBO supervedergewicht titelgevecht wordt live uitgezonden via Channel 5, ESPN en Youtube.

Het betekent dat miljoenen fans de kans krijgen om getuige te zijn van het niet te missen evenement. Het gevecht wordt ‘Legacy’ genoemd, doordat Frampton de eerste Britse 3-voudig wereldkampioen die een van zijn titels verdedigd.

Mee kijken

Herring maakt de derde verdediging van zijn wereldtitel, terwijl hij probeert voort te bouwen op zijn overwinningen op Jonathan Oquendo, Lamont Roach en Masayuki Ito.

Volgens berichten wordt het evenement live gestreamd op het YouTube-kanaal van IFL TV vanaf 21:00uur (NEL tijd). Bovendien zal er nog een gratis uitzending zijn op Channel 5 in Engeland. In de VS heeft ESPN de officiële rechten om de wedstrijd uit te zenden.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page