Miljoenen gekte: Floyd Mayweather bokst wederom in Japan Nieuws
Nieuws

Miljoenen gekte: Floyd Mayweather bokst wederom in Japan

Miljoenen gekte: Floyd Mayweather bokst wederom in Japan
Miljoenen gekte: Floyd Mayweather bokst wederom in Japan

Floyd Mayweather lijkt een nieuwe lucratieve reis naar Japan te gaan maken. De ongeslagen bokser vertelt de Amerikaanse media dat hij daar in juli wederom een demo bokswedstrijd op de agenda heeft.

Gisteren presenteerde TMZ een video waarin de wereldkampioen beweerde dat hij $ 10 miljoen USD aangeboden heeft gekregen om tegen een gepensioneerde Japanse bokser de ring te betreden in een drie-ronde demo bokswedstrijd.

"Ik krijg in juli zo'n $ 10 miljoen, voor drie rondes. Het is een Japanse bokser, een voormalig bokser, "vertelde hij TMZ.

UFC en MMA

Mayweather beweert dat hij in 2018 $ 80 miljoen USD zal verdienen om deel te nemen aan dit soort wedstrijden. De 41-jarige beweerde ook dat hij aanzienlijk meer kon verdienen door te vechten voor de UFC, maar zegt dat hij stevig gefocust is op bokswedstrijden.

LEES OOK: Floyd Mayweather verslaat Japanse kickbokser

Op oudejaarsavond confronteerde Mayweather Tenshin Nasukawa in een oefenwedstrijd bij Rizin 14. Het waswel een heel gemakkelijk klusje voor hem , hij versloeg de Japanse kickbokser vroeg in de eerste ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws