Miljoenen eis tegen bokslegende Manny Pacquiao Boks Nieuws
Boks Nieuws

Miljoenen eis tegen bokslegende Manny Pacquiao

Miljoenen eis tegen bokslegende Manny Pacquiao

Manny Pacquiao wordt geconfronteerd met rechtszaak nadat hij contract zou hebben geschonden om te vechten tegen Errol Spence Jr. Volgens Lance Pugmire van The Athletic heeft manager Audie Attar een contract wegens contractbreuk aangespannen tegen de legendarische bokskampioen.

De boksgrootheid Pacquiao wordt naar verluidt geconfronteerd met een rechtszaak nadat hij zijn contract zou hebben geschonden om te vechten tegen Errol Spence Jr. Attar van Paradigm die ook UFC-superster Conor McGregor begeleidt eist $ 3,3 miljoen.

Contractbreuk

Attar verzoekt via een gerechtelijk bevel om Pacquiao's geplande gevecht om de weltergewicht titel van 21 augustus tegen Errol Spence Jr. te stoppen. In de rechtszaak zegt Attar dat hij onderhandelde over een gevecht tussen Pacquiao en Mikey Garcia.

Naar verluidt verliet Pacquiao Paradigm, om samen te werken met de Premier Boxing Champions van Al Haymon en te vechten tegen Spence Jr.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws