MILJOENEN: Dit zijn de meest lucratieve boksgevechten ooit Boks Nieuws
Boks Nieuws

MILJOENEN: Dit zijn de meest lucratieve boksgevechten ooit

MILJOENEN: Dit zijn de meest lucratieve boksgevechten ooit
MILJOENEN: Dit zijn de meest lucratieve boksgevechten ooit

Benieuwd wat de best betaalde bokswedstrijden ooit waren? SunSport kwam met een indrukwekkende lijst van boksmatches waar veel verdiend is.

Het zal niemand verbazen dat Floyd Mayweather de lijst aanvoert met de best verdienenden boksgevechten ooit. Hij heeft niet voor niets de bijnaam "Money". SunSport somde op welke wedstrijden het meeste opleverde.

Mayweather voert de lijst aan met maar liefst $678 miljoen dollar. Deze komt niet een keer, maar zelfs vier keer voor op de lijst met de zes gevechten. Een optelsom leert dat er maar liefst een kleine 17 miljoen door Money May is binnen getikt aan inkomsten.

Miljoenen en miljoenen

Mike Tyson mag natuurlijk ook niet ontbreken op de indrukwekkende lijst van SunSport, deze verdiende een slordige $ 400 miljoen met zijn boks kwaliteiten. Maar er is meer, niet alles verdween in de zaken van e boksers zelf.

Zo zijn de verdiensten verdeeld over PPV (Pay Per View) waar boks fans betaalde om live mee te kunnen kijken. Ticket inkomsten aan de deur. En dan wat er verdeeld werd over de beide boksers in zo'n gevecht. Klik hier om de hele lijst te bekijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws