Miljoenen bokswedstrijd voor april geboekt in Amerika Nieuws
Nieuws

Miljoenen bokswedstrijd voor april geboekt in Amerika

Miljoenen bokswedstrijd voor april geboekt in Amerika
Miljoenen bokswedstrijd voor april geboekt in Amerika

Het hing al een tijdje in de lucht de volgende miljoenen bokswedstrijd. Naar verluidt heeft Amir Khan toegestemd om tegen Terence Crawford de ring in te gaan

Zelfs de allure van meer geld en een gevecht in het Wembley Stadium, konden de Engelsman Khan niet overtuigen om Kell Brook eerder als tegenstander te hebben dan Crawford.

Verwacht werd namelijk dat Khan eerst met Brook de ring in zou stappen. Meerdere bronnen melden dat Khan besloten heeft om Crawford eerder uit te dagen voor de weltergewicht titel die in het bezit is van Crawford.

New York

Crawford (34-0, 25 KOs) en Khan (33-4, 20 KOs) zullen naar verwachting 20 april vechten in Madison Square Garden in New York. Hun 12-ronde kampioenschap wedstrijd op 147 pond zal een ESPN Pay-Per-View-show zijn.

LEES OOK: Rematch Fury tegen Wilder in de maak

De 31-jarige Crawford, maakt zijn tweede verdediging van de WBO weltergewicht titel tegen Khan. De drievoudig kampioen versloeg vorig jaar oktober de eerder ongeslagen Jose Benavidez Jr. (27-1, 18 KOs), met een 12e ronde technische knock-out.

Een officiële aankondiging van Crawford-Khan wordt pas later deze maand verwacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws