Home / Nieuws / Boks Nieuws / Strijd der bokskampioenen op 29 februari in Texas

Strijd der bokskampioenen op 29 februari in Texas

Mikey Garcia vs Jessie Vargas 29 februari Ford Center Frisco Texas

De verwachtingen over Mikey Garcia bleven hoog, zelfs nadat hij tijdens zijn eerste carrière nederlaag, in maart elke ronde verloor van Errol Spence Jr.

Inderdaad, het lijkt erop dat het verlies niet op een beter moment kon komen voor Garcia. Normaal uitkomend op 135 pond, sprong hij naar 147 en daagde Spence tevergeefs uit in zijn pay-per-view-debuut. Maar kort na het verlies kreeg Garcia aanbiedingen van elke belangrijke promotor.

Direct na de wedstrijd maakte Matchroom Boxing van promotor Eddie Hearn, een one-fight deal die Garcia (39-1, 30 KO’s) ongeveer $ 7 miljoen zal opleveren voor een gevecht tegen Jessie 29-2-2, 11 KO’s) in het Ford Center in Frisco, Texas.

Alles voor het geld

Garcia, is een vier-divisie kampioen die getraind wordt door zijn broer Robert Garcia in Riverside. De 30-jarige Vargas, een tweevoudig kampioen die misschien het best bekend staat om een ​​paar opmerkelijke verliezen, wil de plannen van Garcia dwarsbomen om de titles te claimen.

Hearn ging akkoord voor de one-fight deal met Garcia, dit omdat de promotor maandelijks competitieve gevechten moet leveren aan DAZN om het aantal abonnees van het streamingplatform te vergroten.

Bekijk ook

UFC Baas Dana White: 'Wij zullen de bokswereld gaan overheersen'

UFC-BAAS DANA WHITE: ‘Boksen is een shit sport’

In de laatste aflevering van Frank Warren’s Heavyweight Podcast is UFC-president Dana White van leer ...

Bokskampioen, moeder en broer sterven door coronavirus

Angelo Rottoli (L) en Carlos de Leon (R) Een groot familie drama in Italië waar ...

Bokscoach Mike Tyson overleden door coronavirus

Het Coronavirus eiste nog een slachtoffer, de beroemde coach Nelson Cuevas, wiens toewijding aan boksen ...