Mike Tyson's beroemde boksspel ‘Punch-Out' maakt ook comeback Nieuws
Nieuws

Mike Tyson's beroemde boksspel ‘Punch-Out' maakt ook comeback

Mike Tyson's beroemde boksspel ‘Punch-Out' maakt ook comeback
Mike Tyson's beroemde boksspel ‘Punch-Out' maakt ook comeback

Punch-Out de oude Mike Tyson Nintendo game gaat een comeback maken

Mike Tyson heeft onthuld dat hij op zoek is naar een nieuwe versie van zijn beroemde 'Punch-Out' spel om samen te laten vallen met zijn terugkeer naar het boksen. De voormalige zwaargewichtkampioen liet doorschemeren dat hij 15 jaar na het ophangen van zijn handschoenen een sensationele comeback gaat maken.

De 53-jarige Tyson plaatste een angstaanjagende trainingsvideo die zijn bloedstollende tempo en kracht liet zien voordat hij aankondigde: 'Ik ben terug'. Toen Tyson 33 jaar geleden regeerde, bracht Nintendo een enorm populair spel uit met Tyson als hoofdpersonage.

Mike Tyson's Punch-Out

Nintendo's licentie om Tyson als hoofdpersonage te gebruiken, liep in 1990 af, dus werd hij vervangen door een fictief personage genaamd Mr Dream. Nintendo kwam de komende jaren met vervolg, maar geen van hen had hetzelfde succes als het origineel.

En als een terugkeer naar zijn hoogtepunt, onthulde Tyson hoe de game zelfs een sensationele comeback zou kunnen maken. Hij zei tegen Shacknews: "Hé luister, we gaan ons eigen Punch-Out !! spel en ons eigen Tyson Ranch-computerspel uitbrengen en het weer tot leven brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws