Mike Tyson zou Ryan Garcia zo neerhoeken' wegens ontbreken respect
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mike Tyson zou Ryan Garcia zo neerhoeken’ wegens ontbreken respect

Mike Tyson zou Ryan Garcia zo neerhoeken’ wegens ontbreken respect

Mike Tyson zou Ryan Garcia zo neerhoeken' wegens ontbreken respect

Mike Tyson onthult dat hij Ryan Garcia ‘op straat’ zou neersteken als hij hem niet respecteerde zoals hij bij bokskampioen Gervonta Davis heeft gedaan.

Bokslegende Tyson heeft onthuld dat hij zonder genade zou afrekenen met bokser Ryan Garcia en wel ‘op straat’. Als deze hem net zo weinig Ing respect gaf als tegen Gervonta Davis.

Ruzie

Lichtgewicht Garcia daagde Davis nadat hij de Britse Luke Campbell had verslagen in Texas eerder deze maand. Tijdens een Podcast met Tyson en woordenwisseling tussen Garcia en Davis. Die ertoe leidde dat ze een mondelinge overeenkomst bereikten om vervolgens met elkaar te vechten.

En Tyson heeft nu volgehouden dat Davis geen andere keus heeft dan Garcia te bevechten. ,,Omdat hij [Garcia] deze man heeft vernederd [Davis], als hij niet tegen hem vecht, moet hij zijn staart tussen zijn benen steken”, zei Tyson tegen Brendan Schaub.

Slecht gedrag

,,Als het in mijn tijd was gebeurt, zou ik wachten om deze man op straat te zien en hem neer te hopeken. Dit is echt slecht wat hij doet”, aldus Tyson. ,,Ze moeten nu echt de ring in om dit te beslechten”

Garcia heeft een perfect professioneel record van 21-0 met 18 van zijn overwinningen via knock-out. Davis, die wordt gepromoot door Floyd Mayweather, is ook ongeslagen als prof en heeft 23 van zijn 24 tegenstanders gestopt.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page